MINSKO POLJE: Dejan Dragojević kod Misice opleo po Staniji, a onda je Jovana izgovorila da nikada BIVŠEG ne bi vozila u rijaliti! (VIDEO)

Autor: Republika TV

Zadruga

13.09.2023

21:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nova sezona emisije "Minsko polje sa Jovanom" započela je na našem kanalu Republika TV

Večeras je zvanično započeta treća sezona emisije "Minsko polje sa Jovanom" koju vodi naša voditeljka Jovana Ljubisavljević. A, koja će se ove sezone baviti aktuelnim učesnicima kao i temama iz rijalitija "Elita". 

 

Jovana je u prvoj emisiji ugostila pobednika Zadruge 5 Dejana Dragojevića.  Jovana i Dejan su se dotakli raznih tema, ali je pobednik Zadruge 5 imao najviše komentara na Staniju Dobrojević i njenog oženjenog verenika! 

 

Novu epizodu emisije "Minasko polje sa Jovanom", možete pogledati u videu na početku teksta! 

 

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Sava

13.09.2023 23:39

Lep početak nove sezone "Minsko polje sa Jovanom". Zanimljiv Dejan kao i uvek. Lepa i pametna Jovana i ovu večer nam priuštila zabavnu emisiju u razgovoru sa gostom i njegovom viđenju ovogodišnjeg rijalitija.

Miloš

14.09.2023 13:10

Dejan je dećko odrastao u rijalitiju, život mu je i van rijalitija rijaliti. Jovana ne bi vozila bivšeg...pa kako i bi kad je izbacio kao staru kantu.