PRED SAM POČETAK "ELITE" UHVATILI SMO ANU RADULOVIĆ NA DELU: Pratili smo voditeljku u stopu, evo sa kojim FRAJEROM se sastala i gde! (GALERIJA)

Autor:

Zadruga

02.09.2023

08:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uhvatili smo Anu Radulović pred početak ,,Elite", evo u kakvom izdanju!

PRED SAM POČETAK "ELITE" UHVATILI SMO ANU RADULOVIĆ NA DELU: Pratili smo voditeljku u stopu, evo sa kojim FRAJEROM se sastala i gde! (GALERIJA)

Foto: Instagram.com

Nova era rijaliti formata ,,Elita 7" večeras počinje, budući takmičari su već spremni da pokažu prava lica, a na portalu Republika ćete moći da pratite iz minuta u minut sve najnovija dešavanja. 

Foto: Instagram.com/ana.radulovic

Ana Radulović

 

Međutim, pre početka smo se pozabavili voditeljima Ružičaste imperije, te smo uhvatili atraktivnu Anu Radulović pred sam početak. Naime, Anu smo pratili u stopu i uhvatili smo je, ni manje, ni više nego kod stomatologa. 

Ana je kako saznajemo, otišla na poslednje pripreme pred samo sređivanje za otvaranje ,,Elite". Ona je svoj blistavi osmeh otišla da napravi još blistavijim, kako bi zasijala u punom sjaju.

 

Inače, Ana je ovog leta uspela da napreduje, te je sa Red televizije, prešla na Pink, budući da je pokazala izvrsno snalaženje u mnogim međuljudskim neprilikama kroz emisije ,,Narod pita". Mnogi zadrugari su pokušali da bes iskale nad njom, ali je Radulovićka to vrlo britkog jeza uspešno prevazišla i rešila. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Milan

02.09.2023 12:50

Ana Radulović bliska drugarica, teško retardirane Maje klošarke? Pitam se zašto?🤮🤔😪🤣