DALILA SE VRAĆA PINKOVOM JATU: Potvrđeno da ćemo je opet gledati na malim ekranima!

Autor: P. R.

Zadruga

29.08.2023

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dalila Dragojević ćemo uskoro ponovo gledati - evo u kojoj ulozi!

DALILA SE VRAĆA PINKOVOM JATU: Potvrđeno da ćemo je opet gledati na malim ekranima!

Foto: ATAImages

Dalila Dragojević

Bivša rijaliti učesnica Dalila Dragojević nedavno je prekinula saradnju sa jednom domaćom televizijom gde je vodila svoju autorsku emisiju. Međutim, zbog "lajvova" na društvenoj mreži TikTok od kojih zarađuje ogroman novac, nekadašnja zadurgarka je bila prinuđena da da otkaz, ali se, po svemu sudeći, već brzo snašla.

Naime, čelnicima Pink televizije se dopalo kako Dalila vodi program, pa su joj dali ponudu da dođe na njihov drugi program. Kako prenose domaći mediji, Dragojevićeva je prihvatila ponudu, potipsala je ugovor i za desetak dana počinje da vodi emisiju.

Dalila je potpisala ugovor na "Red" televiziji i ponovo postaje voditeljka. Ona je uveliko potpisala ugovor i emisija koju će voditi startuje za desetak dana - kaže izvor blizak drugoplasiranoj učesnici pete sezone "Zadruge", koji dalje otkriva kakvog formata će biti njena emisija.

Republika

Foto: ATAImages

Dalila Dragojević Zadruga 7 Elita

- "Zadruga 7 - Elita" kreće sa emitovanjem 3. septembra, a Dalila će se u svojoj emisiji baviti aktuelnim temama iz pomenutog rijalitija. Ona je već bila učesnica, tako da će se sigurno snaći odlično - završava izvor za Blic.

Podsećanja radi, Dalila Dragojević, kako su naveli domaći mediji, nedavno dobila batine ispred jednog splava u Beogradu nakon što se sukobila sa nepoznatom devojkom, koja je takođe bila gošća objekta. Incident se navodno dogodio sat vremena iza ponoći, a pravi razlog sukoba nije poznat. Dalila je s društvom došla na splav koji inače redovno posećuje, smestila se u jedan separe i u početku je sve bilo redu. Nakon dva sata je izašla napolje i došlo je do sukoba s nepoznatom devojkom, a Dragojevićeva je navodno izvukla deblji kraj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading