POGLED OD MILION DOLARA! Zavirite u novi LUKSUZNI stan Marka Đedovića! (FOTO)

Autor:

Zadruga

27.08.2023

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Budući takmičar "Elite" pazario stan u elitnom naselju Beograd na vodi!

POGLED OD MILION DOLARA! Zavirite u novi LUKSUZNI stan Marka Đedovića! (FOTO)

Foto: M.M./ATAImages

Marko Đedović

Voditelj Marko Đedović je odlučio da kupi stan u luksuznom prestoničkom naselju Beograd na vodi, a danas je išao u razgledanje i potpisivanje ugovora. Večeras se oglasio na društvenoj mreži Instagram i pokazao pogled sa terase stana koji je pazario.

Da je pazario stan u ovom elitnom nasilju, govori i činjenica da je stavio penkalo preko ove slike.

Republika

Foto: Instagram.com

Marko Đedović, pogled sa terase

Marko je sebi već obezbedio krov na glavom, pa je tako stan na Zvezdari ove godine renovirao, a sad je odlučio da investira u kupovinu još jedne nekretnine, koji će izdavati kao stan na dan. Jednokratno iznajmljivanje stanova u ovom delu je veoma unosno, zbog potražnje kod inostranih turista i biznismena.

Podsetimo, "Elita" počinje 3. septembra u 21 čas, uživo na televiziji Pink, a Đedović je jedan od učesnika koji su potpisali ugovore i boraviće na renoviranom imanju od samog početka.

Republika

Foto: M. M./ATAImages

Marko Đedović

Marko se ovih dana našao u centru pažnje i zbog obnovljenog sukoba sa Miljanom Kulić, koju je odlučio da tuži, kao i njenu majku Mariju.

I Miljana je potpisala ugovor za "Elitu", ali je nedavno obavestila svoje fanove da je odlučila da ne uđe u novi rijaliti televizije Pink. Razlozi su još uvek nepoznati, a mnogi su zaključili da je odluku donela upravo zbog Đedovića. Kako gledaoci "Zadruge" smatraju, Miljana ne bi mogla da izađe verbalno na kraj sa Markom, te je odlučila da odustane od učešća u rijalitiju, kako ne bi sebe dovela u situaciju da ponovo bude diskvalifikovana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
JA

28.08.2023 09:09

Za razliku od drugih koji trose pare na kocku i ko zna sta jos, Djedovic pametno ulaze novac jer ko zna kada ce se dokopati tolike kolicine novca ….platom novinara ,sigurno ne .Bravo Djedovicu !

Jana

28.08.2023 10:13

ma to je šupa cim ne pokazujete i kome se pinokio reklamira muškima to znamo,ali kog zeli Frana,Dejana ili Davida?????A Davida je moje misljenje def.