ALEKSANDRA NIKOLIĆ POKUŠALA CARU DA "ZAMAŽE" OČI: Ubeđuje bivšeg da je prava žena za brak, evo šta radi u svoja četiri zida!

Autor:

Zadruga

26.08.2023

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksandra Nikolić poručila Caru da je spremna da stane na ludi kamen i smiri se.

ALEKSANDRA NIKOLIĆ POKUŠALA CARU DA "ZAMAŽE" OČI: Ubeđuje bivšeg da je prava žena za brak, evo šta radi u svoja četiri zida!

Foto: ST/Nikola Mutić

O vezi Aleksandre Nikolić i Filipa Cara ponovo bruji javnost, s obzirom da su ponovo uklonili zajedničke fotografije sa Instagrama, zbog čega su fanovi posumnjali da došlo do ponovnog raskida.

Oni se na ovu temu nisu oglašavali, a pobednica Zadruge 6 pokazala je kako provodi vreme, daleko od bivšeg verenika, koji je trenutno u Crikvenici, dok je ona u Beogradu.

Republika

Foto: ATA Images, TV Pink

Aleksandra Nikolić i Filip Car

 

Naime, Aleksandra je objavila fotografiju na svom Instagram storiju, pa obavestila fanove da subotu veče provodi u stanu, dok se njeni vršnjaci provode po splavovima ili klubovima. 

Inače, Nikolićeva se uveliko hvali da je sve to deo njene burne prošlosti i da je sada skoncentrisana na karijeru, a nakon izlaska iz rijalitija, najavila je i svoju prvu knjigu, o kojoj sada ne govori.

- Subota veče - napisala je Aleksandra kao opis ove fotografije.

Republika

Foto: instagram.com/alex_mima

Aleksandra Nikolić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Biba

27.08.2023 00:22

Kakvu ona karijeru ima,zivo me zanima