PRODUKCIJA PINKA DONELA ODLUKU! Zadrugar u emisijama pravio HAOS, a sad se VRAĆA na male ekrane!

Autor:

Zadruga

26.08.2023

13:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar je tokom prethodnih sezona imao burne reakcije na kritike koje je dobijao u emisijama "Narod pita"!

PRODUKCIJA PINKA DONELA ODLUKU! Zadrugar u emisijama pravio HAOS, a sad se VRAĆA na male ekrane!

Foto: ST/N. PANČIĆ, Promo

Pink

Produkcija televizije Pink danas je izdala zvanično saopštenje i otkrila da će se u večerašnjoj emisiji "Narod pita" pojaviti Nenad Aleksić Ša i Mikica Bojanić. Njih dvojica uvek su bili oštih jezika, pa će sigurno i ove noći svašta zanimljivo imati da kažu i odgovore publici rijalitija "Zadruga"

Reper Nenad Aleksić Ša više puta je bio takmičar rijalitija, a zbog ljubavne veze sa Tarom Simov, kao i javne prevare supruge Ivane, trpeo je tokom ovakvih emisija žestoke osude i kritike, na koje je uvek imao burne rekacije. 

Međutim, Ša se dosta smirio otkako je u braku sa Vanjom Aleksić, pa i ova burna izdanja nisu nešto što može da se vidi, ali svakako mnoge zanima da li će ponovo pokazati takvu svoju stranu i da li nešto može da ga isprovocira. 

Republika

Foto: youtube.com/Premijera Official

Nenad Aleksić Ša

S druge strane Mikica je takođe oženjeni bivši zadrugar, kojeg su cimeri iz Bele kuće povezivali sa mnogim devojkama i očekivali da će preći granicu u druženju sa njima, ali se to ipak tokom šeste sezone rijalitija nije dogodilo. Bojanić će sigurno neke svoje odnose sa bivšim cimerkama večeras morati da objasni u programu uživo, jer se publika uvek interesovala za to. 

Republika

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Mikica Bojanić

Podsećamo, od 3. septembra počinje rijaliti program "Elita" na televiziji Pink, a zvanična imena koje je produkcija za sd potvrdila su Milena Kačavenda, Mensur Ajdarpašić, Marko Đedović i Slobodan Josipović

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading