SVE KARTE NA STO! Marko Marković otkrio da li ga je Elektra UKRALA od Žane, pa razvezao jezik o Necinim SIMPATIJAMA!

Autor:

Zadruga

17.08.2023

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar otkrio šta se dešava između Elekre Elit i njega!

SVE KARTE NA STO! Marko Marković otkrio da li ga je Elektra UKRALA od Žane, pa razvezao jezik o Necinim SIMPATIJAMA!

Foto: Instagram.com

Marko Marković

Bivši zadrugar Marko Marković se nedavno našao u društvu naše pevačice Elektre Elit. Na Instagramu se pojavio snimak njih dvoje koji je nastao na stadionu u Berlinu, gde je on u opremi golmana, dok je njena uska haljina jedva prekrivala njene grudi.

Povod za ovo je bio spot za njenu novu pesmu, a brzo su se proširile i spekulacije da je Marko imao nešto sa Elektrom, te da je prekinuo odnos sa Žanom Đorđević, što je on odlučio da demantuje.

Republika

Foto: Instagram.com

Marko Marković i Elektra Elit

- Što se tiče naše saradnje mogu da kažem da je bilo prelepo! Snimali smo spot za njenu novu pesmu! Ljudi generalno imaju neke predrasude, ali ja ih nemam. Ja sam dosta vreman proveo u inostranstvu i video sam svašta! Za Elektru samo mogu reći sve najbolje - istakao je Marko za "Pink.rs", pa dodao:

- Čuo sam da se u medijima komentarisalo da je moj odnos sa Elektrom poremetio vezu sa Žanom što uopšte nije tačno! Niti mene neko može da ukrade, niti ću ja to da dozvolim, osim ako neko ne želi svojevoljno da ode. Opet ponavljam, sa Elektrom sam imao poslovnu sardnju koja je bila vezana za snimanje spota! - istakao je Marković.

Republika

Foto: Youtube.com/Zadruga_Official

Neca

Žana je u emisiji "Narod pita" istakla i da je Nenad Lazić Neca zaljubljen u Marka, na šta se Marković osvrnuo.

- Ja to ne mogu da kažem, ali da mu se na neki način dopadam verovatno jeste tačno! On je tako bio navalentan i prema Bori u četvrtoj sezoni Zadruge koji je bio zauzet. Pokazivao je definitvno neke simpatije, tako da sve ono što kaže Žana verovatno je istina - poručio je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading