ANĐELA ĐURIČIĆ PREKINULA TIŠINU NAKON VESTI O ZVEZDANOVOJ NOVOJ DEVOJCI: Diskvalifikovana zadrugarka postavila jedno pitanje!

Autor:

Zadruga

14.08.2023

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Javnost bruji o Zvezdanu Slavniću i novoj izabranici, a Anđela Đuričić nije mogla da prećuti!

ANĐELA ĐURIČIĆ PREKINULA TIŠINU NAKON VESTI O ZVEZDANOVOJ NOVOJ DEVOJCI: Diskvalifikovana zadrugarka postavila jedno pitanje!

Foto: instagram, youtube, printscreen

Diskvalifikovana zadrugarka, Anđela Đuričić, nestala je na par dana sa društvenih mreža, što je ozbiljno zabrinulo njene fanove, a danas je odlučila da to ispravi, pa se javila pratiocima novom fotografijom, koja je već izazvala reakcije.

Naime, Anđela je objavila sliku u kupaćem kostimu, na kojoj pozira nasmejana i veoma raspoložena, a mnogi su zaključili da je Đuričićeva srećnija nego ikada. 

Republika

Foto: Instagram.com

 

 

Crnogorka je upitala fanove da li im je nedostajala, a oni su momentalno krenuli da komentarišu novu Anđelinu objavu. 

- Nije me bilo par dana. Jesam li vam nedostajala? - pitala je Anđela svoje pratioce.

 

Da podsetimo, danas je osvanuo snimak Zvezdana Slavnića, koga su korisnici društvenih mreža povezali sa Teodorom Radojičić, bivšom učesnicom Parova, a da li je ova informacija oraspoložila i nasmejala Crnogorku - možemo samo da pretpostavljamo.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (3)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

14.08.2023 21:22

Nisi potrebna! Je l ti umeš nešto da radiš ili samo sedoš i keziš se ; zaista si u velikom poslu ! A da li sebi nedostaješ ? Nama NE, skloni nam se s očiju više ! da valjaš kod svoje kuće bi bila, a ne bi "lunjala ko pseto bez gazde"

Anja

14.08.2023 21:50

pronašla nečije dupence pa pomirisala... Kakav veštački osmeh i ni malo harizme... bljuc, bljuc, bljuc. Treba pogledati njene klipove, kad je "srecna", kada je ljuta, kada se svađa, kada isteruje pravdu i nek psihijatar proveri da li je ono bezobrazluk ili za neko ozbiljnije lečenje

z81

15.08.2023 08:24

ovo bolje ne komentarisati. ali sve dok ovakve štrokuše i prostitutke ( starlete ) mladima budu uzor , dotle će nam omladina biti zatrovana.