TUČA U DOMU KULIĆA, POLICIJA INTERVENISALA ZBOG MILJANE: Marija jedva izvukla živu glavu, Bebica umešan u sve!

Autor:

Zadruga

09.08.2023

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Macanović Bebica otkrio je stravične detalje drame u Nišu!

TUČA U DOMU KULIĆA, POLICIJA INTERVENISALA ZBOG MILJANE: Marija jedva izvukla živu glavu, Bebica umešan u sve!

Foto: TV Pink, ATA Images

Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica

Javno prepucavanje Miljane Kulić i Nenada Macanovića Bebice ne prestaje, a Kulićeva je nedavno obelodanila dokaz o pozajmici od 10.000 evra, koje Bebica ne planira da vrati Kulićima.

Dok su ga Marija i Miljana prozivale putem Instagram profila, on je odlučio da se naoruža informacijama, pa im odgovori putem medija. Progovorio je o svom dugu, novcu, ali i onom što se događalo u Nišu, u njihova četiri zida:

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica

- Generalno, od toga ništa nije tačno. Od samog početka naše veze su Kulići bili prema meni kakva je Miljana. Kada je ona sa mnom super, oni su dobri, kad ima problem sa mniom, najgori su. Lepi Mića mi je rekao: "do trenutka kad im budeš odgovarao, bićeš najbolji". Ja nemam nikakve veze s tim parama. Miljana je htela da uloži pare u posao, slučajno smo videli da se prodaje vozilo. Ja sam ih spojio sa tim čovekom. Marija se čula s njim, tražila, dogovarala, ja sam bio posrednik. Rekao sam im da moraju da otvore firmu, pa su hteli to da urade na Anino ime, njihovu ćerku. Ja sam završio sve te papire. a to nije ni otvoreno. Tu je počeo probelm. Kažu: "neće Ana na svoje ime, daj da otvorimo na tvoje". Ja kažem "ne može to tek tako". Nisam hteo da otvore na mene firmu - kaže on za Informer TV i dodaje:

- Prošlo je tu neko vreme, 20 dana, čovek je zvao da pita šta se dešava, ne radi, ne vozi, u gubitku je. Da bi oni posle mesec dana rekli: "mi to nećemo, da se vrate pare". Ja im kažem: "zovite čoveka, on ima svoje gubitke, plaća to što ne radi". Tu je nastao problem - kaže Bebica.

Republika

Foto: E Stock

Marija Kulić i Nenad Macanović Bebica

Kaže i da se Miljana mnogo kocka, te da su se tukle i zvale policiju.

- Marija ima problem s njom jer ide da se kocka. Kad nema pare, proda telefon, sat. Mariju je gađala šoljom, pikslom, polila je kafom, samo zbog kazina. Dolazila im je i policija - rekao je on.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Slavko

10.08.2023 03:43

Znaci li to da su Marija i Bebica definitivno raskinuli. Miljana je tu bila samo paravan