ŠOK ODLUKA ANE ĆURČIĆ, ISPLIVALI SVI DOKAZI: Aca Bulić presekao sve! (FOTO)

Autor:

Zadruga

29.07.2023

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika saznaje da su Ana Ćurčić i Aca Bulić započeli zajednički život.

ŠOK ODLUKA ANE ĆURČIĆ, ISPLIVALI SVI DOKAZI: Aca Bulić presekao sve! (FOTO)

Foto: Republika, Unsplash/ Kenny Eliason

Nakon turbulentnog višemesečnog odnosa sa Zvezdanom Slavnićem, Ana Ćurčić zaštitu je našla u romansi sa njenom najvećoj ljubavi - Acom Bulićem. Kako saznaje Republika, Ana i Aca su započeli zajednički život, a njihovi fanovi i prijatelji su počeli da im šalju poklone za useljenje. 

Izvor blizak Ani i Aci otkrio je da su doneli odluku da započnu zajednički život, budući da se svakako ne odvajaju, te da se dogovaraju o svemu zajedno i da imaju jedan skladan odnos:

Foto: ST/Dragan Kadić, Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana Ćurčić i Aca Bulić

 

- Oni su doneli odluku da žive zajedno, jer se ne odvajaju, provode vreme zajedno, kvalitetno, idu, uživaju, viđaju se sa prijateljima, ne osvrću se na ove probleme. Pričali su i doneli su odluku da krenu zajednički život, što se nekako i očekivalo, budući da se toliko godina poznaju, a sada kada su ozvaničili vezu i pričali su o braku, nekako je logično da krenu da žive zajedno, što bi naše babe rekle, da bi videli da li to valja ili ne - započinje izvor za Republiku. 

Ana se čak i sama pohvalila na Instagramu, te je usnimila kako izgleda poklon koji je dobila za useljenje u novi stan:

Foto: Instagram.com

Ana Ćurčić Instagram

 

- Hvala mojoj drugarici na divnom poklonu - napisala je Ana, a radilo se o šoljicama za kafu, koje će možda iskoristiti i za njen salon, kako bi imala klijentima da ugodi svaki minut u njemu proveden. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (3)

Loading
Nena

29.07.2023 23:32

Teško Ani donesti odluku...

Van Halen

30.07.2023 08:17

@Nena - Da za sve je kriva Ana. Treba veliki sef da joj da specijalnu nagradu jer je svima bila glavna tema i predmet mrznje. Sav sljam nije dobio sve one negativne komentare ostrascenog sljama kao Ana. Ne zanima me ni Ana ni bilo ko , ali je vec simptomaticno i papagajsko pevanje protiv Ane prilicno iritantno. Sv. Helga ispade andjelcic sa svim onim sto je radila u poredjenju sa Anom. Odvratni polusvet koji ne ume da proceni sta je sta.

Melanija

31.07.2023 01:32

@Van Halen - A, Šta je šta. Jel' brzinom svetlosti uletela u novu vezu i to sa oženjenim čovekom sa pride dugogodišnhom ljubavnicom. Znam da mu vera to dozvoljava ali Ana se hvali svojim pravoslavljem. Čitamo kako je Bulić varao dve godine Maju Nikolić sa Gocom Tržan, Zvezdanu je "Skinuo" Kseniju Pajčin... "Bezuslovno mu veruj" govorila je Ana Anđeli a Aca je govorio: "Jel' veruješ meni ili svojim očima"... Ostaviti dugogodišnjeg posao nje i njene ćerke, zatvoriti frizerski salon i oterati radnike, napustiti stan i navodno se zaposliti kod njega da se 24-časovni zajednički život produži u deset meseci "Elite" sa sve bivšim ljubavnica a sa Majom Nikolić na čelu... O, zar se i to može?!?!