ANA ĆURČIĆ OBJAVILA SEĆANJE NA POKOJNU BEBU SA BULIĆEM: Scena tera SUZE na oči!

Autor:

Zadruga

23.07.2023

18:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić objavila sećanje na tragediju koja joj se desila sa Acom Bulićem!

ANA ĆURČIĆ OBJAVILA SEĆANJE NA POKOJNU BEBU SA BULIĆEM: Scena tera SUZE na oči!

Foto: printscreen/pink, shutterstock

Ana Ćurčić, koja je u "Zadrugu" ušla kako bi se pred milionima gledalaca obračunala sa bivšim partnerom Zvezdanom Slavnićem, koji ju je u rijalitiju prevario sa Anđelom Đuričić, pokušala je sebi da oduzme život kada su joj saopštili da joj je prvo dete, koje je dobila sa Acom Bulićem, umrlo.

Ona je sada na Instagramu objavila fotografiju koja je njene pratioce naterala na suze. Naime, Ana je objavila grafit koji je posvećen ukradenim i otetim bebama, a poznato je da se spekulisalo da je i njeno dete oteto od Bulića i nje. 

Foto: Instagram.com

Ana Ćurčić Instagram

- Ja sam sa Anom bio pre trideset i kusur godina. To su bila druga vremena, zabavljali smo, držali za ručice, to je tako izgledalo tada. Živeli smo zgrada pored zgrade, išli smo u istu školu "Đuro Strugar" u bloku 37, i kao sva normalna deca u to vreme, počeli smo na klupici, od pantomime do lastiša. Ana je zatrudnela kada je imala 17-18 godina, to je bilo pred kraj naše veze. Zatrudnela je i imali smo taj peh da nam je dete navodno umrlo u bolnici "Narodni front". Ona je taj porođaj jako teško podnela, izgubila je pet litara krvi, doktoria dete je bilo u inkubatoru. Ja sam trčao sa jedne strane na drugu, devojčica kojoj smo dali ime Aleksandra je provela devet dana u inkubatoru, a onda su nam saopštili da je deto umrlo - priseća se Aca s knedlom u grlu, pa nastavlja:

Foto: ST/Dragan Kadić, Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana Ćurčić i Aca Bulić

 

Ja to nisam hteo da prihvatim u to vreme, svaka ćelija mog bića je pulsirala da je ona i dalje živa. Tražio sam da sahranimo dete, tri dana sam stajao ispred, opkolio sam bolnicu kako bi mi vratili bebu, jer nismo dobili nikakav papir. Ja sam i dan-danas uveren da je to dete živo. Ja sam dete viđao pre toga, nakon toga nam nisu dozvolili da vidimo bebu. Moja Aleksandra je nekako, za razliku od stotine dece koja se nalazila u inkubatorima, disala. Jezive su to scene bile, krv na sve strane, ne daj Bože nikome da to preživi, ali ubeđen sam da je ona ukradena, međutim, to nikada nisam mogao da dokažem. Posle tri dana mog insistiranja, došli su moji otac i majka i lupili mi dve čvrge i naterali me da pustim ljude da rade svoj posao. Tako sam nekako prihvatio tu sudbinu, ali u dubini duše, mislim da je Aleksandra živa - ističe Bulić odlučno.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Mila

23.07.2023 18:36

Ne daj Bože nikome, nema veće boli od gubitka deteta, a još da sumnjaš da je živo, i da ustaješ svaki dan sa tim, posle da sebi neko za pravo da nešto kaže Ani, od čega je, koju snagu ima, koliko boli i rana nosi, Ana uz Božiju pomoć, ako je živa pronaći ćeš je, neposustaj