UNIŠTENJE ZVEZDANA SLAVNIĆA UŽIVO U LAJVU: Ana Ćurčić obelodanila sve dokaze sa kojima ide na SUD, ovo je njegov kraj!

Autor:

Zadruga

23.07.2023

21:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Ćurčić odlučila da progovori i dokrajči Zvezdana Slavnića!

UNIŠTENJE ZVEZDANA SLAVNIĆA UŽIVO U LAJVU: Ana Ćurčić obelodanila sve dokaze sa kojima ide na SUD, ovo je njegov kraj!

Foto: instagram.com/printscreen

Ana Ćurčić, drugoplasirana zadrugarka, okrenula je novi list nakon izlaska iz rijalitija, te odlučila da naplati Zvezdanu Slavniću sve. Ona je uključila lajv na svom Instagram profilu, pa obelodanila sve dokaze protiv njega, sa kojim ide i na sud.

Najpre se osvrnula na dogovor koji je imala sa njegovom majkom, Slavicom, a onda je pokazala sve papire i dokaze kako je Slavnić prokockao njen novac i zajednički stan:

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, M.M./ATAImages

 

- Slavica i ja smo se dogovorile, jer je Zvezdan to prokockao, kao i sve što je imao, pa je tako uspeo i svojoj majci stan na foru da uzme. Slavica je u to vreme čak rasprodala i mnoge vredne slike, kako bi njemu pomogla. Ona je bila neko ko nije mogao da mu kaže ne, bila je žrtva njegove manipulacije. Ne želim da napadam Slavicu, samo želim da se odbranim, ja sam tu ženu čuvala, jer sam je volela, jako me je povredilo što je rekla da sam je tukla i maltretirala. Ona meni čuvanje nije platila, želele smo da spasimo taj stan, mi smo došle u problem da vratimo tu fakturu koja je trebalo da bude plaćena, odlagala sam i prolongirala to. On je jedva čekao da se taj stan proda, da se kupi manji i da mu razlika novca dobro dođe. Slavica i ja smo imale taj tajni plan, za koji Zvezdan nije trebalo da zna. Uživao je on plodove tog posla, radila sam dva posla, a on mi pušta poruku kako nema šta da jede, jer se ceo dan kockao. Rekla sam da je u pitanju 27.000 evra, ja ću vam sad pokazati priznanicu. Ja sam bila prinuđena da idem sa njim u kazino - govorila je Ana u svom lajvu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Ana

23.07.2023 23:25

Sve ti vjerujemo jer nema razloga za suprotno jer smo od tebe, za ovih 8 mjeseci culi samo puku "istinu"!!!!