MAJA RAZVALILA ŠAMARČINU JANJUŠU! Usred javnosti ga udarila iz sve snage, on odlepio, potrčao za njom, pa se PROSUO! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

23.07.2023

15:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković javno ponizila Marka Janjuševića Janjuša.

MAJA RAZVALILA ŠAMARČINU JANJUŠU! Usred javnosti ga udarila iz sve snage, on odlepio, potrčao za njom, pa se PROSUO! (VIDEO)

Foto: Republika.rs/O. Bogdanović, Instagram.com

Maja Marinković poznata je po svojim turbulentnim vezama, ljubomornim scenama i skandalima koje pravi, kao i neretkim nasrtajima na svoje partnere kad god joj nešto ne odgovara.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić

Maja Marinković

Kako je nedavno stavila tačku na svoj odnos sa Bilalom Brajlovićem, on je u javnost izašao sa tvrdnjama da ga je Marinkovićeva tukla i grebala po licu, a onda objavio i fotografije i snimke na kojima se vidi da mu je faca unakažena.

Republika

Foto: Instagram.com

Bilal Brajlović

Takođe, poznato je da je Maja u više navrata nasrtala na Filipa Cara sa kojim je bila u emotivnoj vezi, kao i na Marka Janjuševića Janjuša. Zaštitni znak joj je, moglo bi se reći, grebanje po licu i udaranje šamara.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Filip Car

Sada se pojavio snimak iz perioda kada su Marinkovićeva i Janjuš bili u vezi, te mu je Maja tokom jedne svađe zveknula šamarčinu koju je čitava javnost mogla da vidi. On je poludeo u tom trenutku, krenuo je za njom, ali je proklizao, papuča mu je spala sa noge, a on se preturio na zemlju, što je nasmejalo sve. Iako njemu u trenutku to nije bilo zanimljivo, nacija se ismejala na ovu svađu koja se prepričava i dan danas.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading