BUKTI RAT OKO VRELIH PREPISKI! Car pokušao da se OPERE od Moskve, ona ga RASKRINKALA DO SRŽI: Zvao me je u sitne sate...

Autor: P. R.

Zadruga

14.07.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drama ne prestaje između Filipa Cara i Nataše Moskve!

BUKTI RAT OKO VRELIH PREPISKI! Car pokušao da se OPERE od Moskve, ona ga RASKRINKALA DO SRŽI: Zvao me je u sitne sate...

Foto: instagram.com/natasha.moskwa, ATA Images

Kako je Republika već pisala, u javnosti su isplivale šok prepiske zauzetog Filipa Cara i bivše učesnice "Zadruge", Nataše Moskve, u kojima se jasno vidi da je rijaliti zavodnik prvi pisao starleti, slao joj fotografje i zvao je na video pozive.

Ovim povodom oglasio se i Car, koji je pokušao na sve načine da se opere od cele priče, te čak istakao da su sve prepiske lažirane.

- Video sam to malopre, poslali su mi ljudi na Instagramu. Ne znam šta da vam kažem, sve mi je ovo presmešno, lepo sam se nasmejao. Još jedan bezuspešan pokušaj da uzdrmaju mene i Aleks, ali ko god da to pokušava, džabe se trudi! Što se komunikacije sa Natašom tiče, ona mi se uvek javljala posle mojih izlazaka iz "Zadruge", govorila kako me je tamo podržavala, da sam bio super, ja joj se uljudno zahvaljivao... Eto, to je bila priroda naše komunikacije, ništa dublje od toga. Devojku lično ni ne poznajem - poručio je Filip za Pinkov portal.

Međutim, nakon njega, ćutnju je prekinula i Nataša, koja je priznala da ju je Car zvao u sitne sate, kao i da ne želi da bude deo njegovih spletki.

- Ja sam ozbiljna žena, majka, odgovorna osoba, a u svojoj državi radim ozbiljan posao. Brinem sama o sebi i u ozbiljnoj sam vezi, a gospodin Car mi se javlja i govori da me samo za nešto treba, ali da ja to nikome ne govorim jer znamo iste osobe sa kojima on nije dobar i da mi mora reći sve to uživo - priča starleta za Kurir, pa nastavlja:

Republika

Foto: Antonio Ahel/ATAImages, Privatna arhiva, Instagram.com

Filip Car i Nataša Moskva

- On me zove u nekim sitnim satima na video pozive tražeći da mu se malo javim, da me vidi gde sam jer se boji da mu neko neće videti poruke koje piše s obzirom da je paranoičan, smatram da provocira jer poruke nije brisao, sve to stoji tamo danima, a razlog što ovo otkrivam je taj da mu stavim da znanja da nisam kao one što vuče u krevet i da me njegove spletke ne zanimaju, a i da ga postavim malo na svoje mesto jer je veliki ženomrzac i pokvarenjak - završila je Nataša Moskva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading