KRISTIJAN GOLUBOVIĆ JURIO CARA PO DEDINJU: Goluboviću pala roletna, objasnio Filipu šta ga čeka, pa najavio BRUTALNI OKRŠAJ!

Autor:

Zadruga

27.06.2023

08:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Filip Car prozivao javno Kristijana, pa pobegao glavom bez obzira!

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ JURIO CARA PO DEDINJU: Goluboviću pala roletna, objasnio Filipu šta ga čeka, pa najavio BRUTALNI OKRŠAJ!

Foto: ATAImages/Antonio Ahel, ATAImages/M.M.

Kristijan Golubović i Filip Car

Pred početak sinoćnje emisije ,"Narod pita" ispred Pink televizije pojavio se bivši zadrugar Krisitjan Golubović, koji je video najavu da će se pojaviti i Filip Car, njegov ljuti rival. Podsetimo, Filip je prozivao Kristijana, nakon čega mu je on najavio suočavanje.

Zatekli smo Kristijana ispred, u društvu Takija Marinkovića, kako traži Cara, koji se nije pojavljivao, nakog čega smo Golubovića upitali zbog čega je tačno došao i šta bi se desilo, kada bi se suočio sa Carem:

- Došao sam da se suočim sa njim, jer mi je Filip Carica rekao da dođem i popušim mu ku*ac, pa evo me. Imam informaciju da će se pojaviti, videćemo. Nakon finala su ga sakrili u automobilu, sa zavesama, a on je bio prekriven jaknama - govorio je Kristijan.

Zatim se osvrnuo na pobednicu Zadruge 6, Aleksandru Nikolić, koja je bila u studiju:

Republika

Foto: ST/D.KADIĆ/Republika

 

- Pobeda u Zadruzi je neće oprati od prošlosti, ali će joj definitivno pomoći da stane na noge i da sada bude "priznata", jer ju je narod izglasao. Namazana je ona, ali Filip ima moć manipulacije nad njom - objasnio je Golubović.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Fren

28.06.2023 00:34

Kristijan je zaboravio da ovo nisu devedesete