KRISTIJAN GOLUBOVIĆ PORUČIO CARU DA ĆE PREVRNUTI NEBO I ZEMLJU DA GA NAĐE: Filip će nakon ovoga morati da se oglasi!

Autor:

Zadruga

12.06.2023

10:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Haos u najavi, Kristijan ne odustaje od obračuna sa Filipom Carem!

KRISTIJAN GOLUBOVIĆ PORUČIO CARU DA ĆE PREVRNUTI NEBO I ZEMLJU DA GA NAĐE: Filip će nakon ovoga morati da se oglasi!

Foto: ST/D.KADIĆ/Republika

Filip Car i Kristijan Golubović

Kristijan Golubović ne odustaje od namere da se suoči i obračuna sa Filipom Carem, koji je izbegao susret sa njim, tako što je pobegao iz Šimanovaca, kada je načuo da je Kristijan u blizini.

Odmah nakon, Golubović se oglasio putem lajva, pa detaljno opisao Filipov beg, a potom naglasio da će ga svakako naći, ne bi li sveli račune i isterali sve na čistac.

Republika

Foto: youtube.com/AmiG Show

 

- Pozivao me je da dođem i popušim mu ku*ac, a kada sam došao na finale, on je pobegao. Car je bio sakriven na zadnjem sedištu i pobegao je u nepoznatom pravcu, sakrili su ga i otišli u Hrvatsku ili gde već - govorio je Kristijan u svom lajvu, pa zatim dodao:

- Uhvatiću tog punoglavca, neću ga ostaviti - nasglasio je Golubović.

Republika

Foto: Republika

 

Filip je, po svemu sudeći, u Beogradu, sa Aleksandrom Nikolić, ali iz nekog razloga ne odgovara Kristijanu na prozivke, iako ga je u Zadruzi non-stop spominjao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Melanija

12.06.2023 11:02

Zar ne shvata Kriminalac na Baterije da je zbog njega ukinut realiti Zadruga jer je dželatu iz Mladenovaca bio idol. Zar je toliko glup da ne vidi da je posle spota u učionici u školui Vladislav Ribnikar dečak svirepo i hladnokrvno streljao svojih devet drugarica... Uhvatio se u kolo sa suprugom svog drugara iz "Čitulje" pa laprda.

Odgovori 10 0
matko

12.06.2023 14:57

Dosta više s tim siledjijom. Svako finale nekog juri. Ajde sam, nego natrpao u dva auta ološe i on sačekuje nekog. Kompleksaši...