EKSKLUZIVNO! PRVE SLIKE OLIVERA JOVANOVIĆA: Ovo je dečko kog je SVIREPO UBIO Zvezdan Slavnić! (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

26.06.2023

16:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Republika vam otkriva kako je izgledao Oliver Jovanović, žrtva ubice Zvezdana Slavnića!

EKSKLUZIVNO! PRVE SLIKE OLIVERA JOVANOVIĆA: Ovo je dečko kog je SVIREPO UBIO Zvezdan Slavnić! (FOTO)

Foto: ST/D. Kadić, Privatna arhiva

Pre nego što je postao učesnik šeste sezone rijalitija "Zadruga", Zvezdan Slavnić postao je poznat javnosti pre 25 godine kao svirepi ubica koji je ispred dorćolskog kluba "Četiri sobe" hicom iz pištolja usmrtio Olivera Jovanovića, zbog čega je završio na višegodišnjoj robiji.

Kako niko od javnosti nikada nije video kako Jovanović izgleda, Republika sada ekskluzivno donosi prve fotografije Slavnićeve žrtve stravičnog zločina o kojima je javnost brujala devedesetih, ali dan-danas.

Podsećanja radi, Republika je prva pisala o krvavom slučaju koji je zadesio Dorćol 1998. godine i u seriji tekstova otkrila sve detalje o zločinu u takozvanoj crvenoj sobi koja se nalazila u sklopu kluba "Četiri sobe" u Ulici Rige od Fere, a u kojoj je rijaliti učesnik Zvezdan Slavnić bezdušno ubio Olivera Jovanovića, a u celu priču je umešana i popularna glumica Katarina Radivojević.

Naime, u ekskluzivnom svedočenju do kojeg smo došli Katarina demantuje Zvezdanove, kao i navode njegovih prijatelja, da se s drugaricom ljubila i izazovno plesala, te tvrdi da sukob nije ispao zbog njih dve, kao što je Slavnić izjavio. Takođe, Katarina u svom svedočenju iznosi činjenicu da se sve brzo odigralo, kao i da je s drugaricom Kristinom Šušom bila ispred Urgentnog centra dok su lekari davali sve od sebe da spasu Olivera Jovanovića, kom je Zvezdan nekoliko minuta ranije pucao u potiljak.

Republika

Foto: Shutterstock, ATA Images

Katarina Radivojević i Zvezdan Slavnić

Vrhovni sud Srbije stavio je tačku na ubistvo Olivera Jovanovića kada je dvadesetčetvorogodišnji sin čuvenog košarkaša Moke Slavnića osuđen na devet i po godina zatvora i upućen je na izdržavanje kazne u zatvor u Valjevu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading