LEPI MIĆA PORUČIO DA JE BIO U PRAVU ZA ANĐELU I ZVEZDANA: Analizirao Zadrugu 6, pa pozvao glasače da glasaju za NJU!

Autor:

Zadruga

08.06.2023

22:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepi Mića napustio Zadrugu 6, pa priznao zašto mu je ovo bila najteža sezona!

LEPI MIĆA PORUČIO DA JE BIO U PRAVU ZA ANĐELU I ZVEZDANA: Analizirao Zadrugu 6, pa pozvao glasače da glasaju za NJU!

Foto: ST/Nikola Mutić

Lepi Mića

Lepi Mića napustio je Zadrugu 6 i osvojio 16. mesto u velikom superfinalu, a on se odmah uputio kod Dušice Jakovljević, koja ga je čekala u studiju, zajedno sa bivšim zadrugarima.

Najpre je porazgovarao sa Darkom Tanasijevićem, sa kojim je bila Mićina najveća podrška, njegovi prijatelji.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

- Mislim da je Mića tata za Zadrugu. Uvek je on ekstra, ponekad je samo dozvolio da ga isprovociraju, ali sve je to igra - rekli su njegovi prijatelji.

- Ovo je bila najnapornija sezona, više puta sam čuo da sam za sve bio u pravu. Ove godine je bilo mnogo negative, mnogo grešaka zadrugara. Ja bih voleo da pobedi Aleks Nikolić, ona je kao dete došla, verila se ove godine, pozivam moje glasače da glasaju za Aleks. Preživeo sam ovu sezonu, živ sam, zdrav sam, sve je na svom mestu - priznao je Mića.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

- Rijaliti je teška psihološka igra, ja sam sada završio Zadrugu, mene više to ne zanima, ja sam sad kod svoje kuće, sa svojom porodicom. Ispalo je da ja tamo branim nekog drugog, nego sebe, to je slika ove Zadruge. Ti koji su najviše nas napadali, baš su na kraju udarali na te osobe. Ja nikome ništa ne zameram, svako ima prava da razmišlja kako hoće. Ja sam rekao da ja mislim da Zvezdan više voli Anđelu, nego što Anđela voli njega, znao sam da će biti zajedno. Ja podržavam emociju, drago mi je što su Anđela i Zvezdan zajedno - govorio je Mića.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading