PRVE FOTKE ANĐELE ĐURIČIĆ IZ CRNE GORE: Zvezdanova ljubavnica uhvaćena u centru, nakon BRUKE I SRAMOTE evo šta je dočekalo na ulici!

Autor:

Zadruga

08.06.2023

12:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić oglasila se prvim fotkama na društvenim mrežama!

PRVE FOTKE ANĐELE ĐURIČIĆ IZ CRNE GORE: Zvezdanova ljubavnica uhvaćena u centru, nakon BRUKE I SRAMOTE evo šta je dočekalo na ulici!

Foto: ATAImages, E-stock

Starleta Anđela Đuričić nakon diskvalifikacije iz Zadruge 6, otišla je nakon nekoliko dana u Crnu Goru na sauočavanje sa roditeljima. Iako ona tvrdi da je sa roditeljima obavila razgovor, sa druge strane, mnogi smatraju da je tu došlo do većih problema. 

Foto: instagram.com/printscreen

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić

 

Međutim, dok istina ne bude izašla zaista na videlo, crnogorska starleta je objavila prve fotografije iz domovine. Naime, ona je na Instagramu objavila dve fotografije iz Crne Gore, a u opisu je stavila ,,Pozdrav". 

Komentari su se usijali ispod fotografije, a među prvima joj je komentarisao i njen dečkić Zvezdan Slavnić, koji joj je ostavio nekolicinu emotikona srca, u znaku ljubavi. 

Preuzbuđena sam. Sad sam sletela, čeka me brat. Nisam popila ništa za smirenje, želim da emocije budu takve kakve jesu. Samo brat zna da dolazim, roditelji ne, biće iznenađenje. Pomerila sam let za danas, trebalo je da odem za par dana. Zvezdan nije bio ljubomoran. Susret roditelja i Zvezdana? Videćemo kad će to biti... Verujem da roditeljima neće biti dobro kad me vide. Neću videti drugarice, želim samo da vidim porodicu. I mama i tata će biti strogi, neću im odgovarati, zanima me samo šta će mi reći. Ne mislim da će pokušati da me odvrate od veze sa Zvezdanom, njima je najbitnije da sam ja srećna - rekla je Anđela pre susreta.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading