ANA I KAČAVENDA KIDNAPOVALE ČOVEKA I POLIVALE GA VRELIM ULJEM: Pukla istina uživo na Pinku, otkrivene sve monstruozne radnje Ćurčićeve! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

08.06.2023

08:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ermina Pašović iznela je niz optužbi na račun Milene Kačavende i Ane Ćurčić!

ANA I KAČAVENDA KIDNAPOVALE ČOVEKA I POLIVALE GA VRELIM ULJEM: Pukla istina uživo na Pinku, otkrivene sve monstruozne radnje Ćurčićeve! (VIDEO)

Foto: ATAImages/Antonio Ahel, E-Stock/Časlav Vukojičić

Ana Ćurčić, Milena Kačavenda

Prošle noći u studiju kod voditeljke Dušice Jakovljević našla se i bivša zadrugarka Ermina Pašović, koja je iznela niz optužbi na račun Ane Ćurčić i njene kume Milene Kačavende. Naime, Ermina je otkrila da je Ana bila kamataš, dok je Milenu optužila da se bavila mutnim radnjama. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ermina Pašović

 

Između ostalog, Pašovićeva je ispričala da joj je Milena pretila da će je pretući na ulici, što nju nije uplašilo, pa je prošle noći iznela sve u javnost. 

 

- Prva ta kuma koja ide protiv nasilja, meni preti da će me išutirati, toliko o nasilju. A da ne pričamo o čoveku kog su kidnapovali, polivali vrelim uljem, i vi takvim ljudima dajete novac. Ana davala kockarima kamate, da im 2.000 evra, a sutra uzme 2.200 i ona kao žrtva ucveljena, kakva ucveljena žrtva ljudi - pričala je besno Ermina. 

Detaljnije u nastavku:

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Melanija

08.06.2023 18:55

To sa Milenom Kačavendom je istina i procesuirano je. Milena je diktafonom snimala komplimente njenom bujnom poprsju (još kao devojčice Anu i Milenu su zvali: "Simentalke" ) svoga venčanog kuma i onda kidnapovali i ucenili polivajući vrelim uljem, ušicama sekire udarali po glavi i testerom sekli potkolenice i iznudili ogroman stan (u kome danas Milena živi) Džip i Motocikl. Inače se Ana, Milena i Aca ne slažu u mnogim izjavama. Aca tvrdi da se Ana porodila sa nepunih 16 godina a Ana tvrdi u 19. Aca tvrdi da su sve vreme izlazili na večere a Ana da se uopšte nisu viđali...