POJAVIO SE SNIMAK DUŠICE JAKOVLJEVIĆ SAMO 4 DANA PRED KRAJ ZADRUGE: Evo kako se voditeljka zaista ponaša u studiju, sad je sve jasno! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

04.06.2023

06:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Voditeljka Dušica Jakovljević oduvek je bila jedna od zastupljenijih javnih ličnosti, a sada je otkriveno kako se ona zaista ponaša tokom reklama.

POJAVIO SE SNIMAK DUŠICE JAKOVLJEVIĆ SAMO 4 DANA PRED KRAJ ZADRUGE: Evo kako se voditeljka zaista ponaša u studiju, sad je sve jasno! (VIDEO)

Foto: TikTok printscreen

Rijaliti ,,Zadruga 6" obara apsolutno sve rekorde gledanosti, a pored zadrugara, veliku pažnju privlače i sami voditelji ovog TV formata. Jedna od njih je i voditeljka Dušica Jakovljević, koja je široj publici izuzetno zanimljivi, jer privatni život ne eksponira toliko često u javnosti. 

Foto: Ata images

Dušica Jakovljević

 

Međutim, ono što je sada izazvalo veliku pažnju jeste snimak zanosne voditeljke, dok je bila uživo u emisiji. Naime, osoba koja se našla u publici upalila je svoj telefon i snimila Jakovljevićevu, dok je u pozadini išao prilog iz rijalitija. Dušica je sve vreme bila u opuštenom izdanju, a najveću pažnju privuklo je to šta je radila na telefonu. 

Nakon što se snimak zumirao, vidi se da atraktivna voditeljka igra igrice za vreme emisije, što je mnogima bilo izuzetno zanimljivo.

Detaljnije pogledajte u nastavku. 

 

 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading