OVAKO SADA IZGLEDA ISKASAPLJENA NOGA ZVEZDANA SLAVNIĆA: U rijalitiju zbog Ane potegao nož na sebe, jedva zaustavili krvarenje! (FOTO)

Autor: P. R.

Zadruga

29.05.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve se jasno vidi!

OVAKO SADA IZGLEDA ISKASAPLJENA NOGA ZVEZDANA SLAVNIĆA: U rijalitiju zbog Ane potegao nož na sebe, jedva zaustavili krvarenje! (FOTO)

Foto: Instagram.com printscreen

Zvezdan Slavnić je pre dva dana diskvalifikovan iz šeste sezone rijalitija "Zadruga" nakon što je besno vitlao motkom po Beloj kući i zaprepastio sve cimere, a potom preskočio ogradu. Inače, za njim je imanje u Šimanvocima napustila i Anđela Đuričić, koja je fizički nasrnula na Maju Marinković

Podsetimo, u jednom od nervnih slomova tokom boravka u rijalitiju, a tokom svađe sa nekadašnjom vanbračnom suprugom Anom Ćurčić, Slavnić je otišao u kupatilo i pokušao da odere celu tetovažu posvećenu bivšoj ljubavi, na listu, gde je nacrtano slovo "A".

Republika

Foto: Instagram.com printscreen/slavnic.zvezdan

Zvezdan Slavnić tetovaža

Sada, nakon izlaska, Zvezdan se uslikao na trosedu, a kako je raširio noge, jasno se mogla videti sporna tetovaža, ali i pokušaji da se ona odstrani, zbog čega je jedno vreme nosio zavoj zbog obilnog krvarenja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading