LUPA JOJ ŠAMARE, A ONA NE REAGUJE: Novi detalji haosa isplivali nakon diskvalifikacije Anđele i Zvezdana! (VIDEO)

Autor: P. R.

Zadruga

29.05.2023

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da se naježiš!

LUPA JOJ ŠAMARE, A ONA NE REAGUJE: Novi detalji haosa isplivali nakon diskvalifikacije Anđele i Zvezdana! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Hitnom odlukom Velikog šefa, Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić su pre dva dana diskvalifikovani iz šeste sezone "Zadruge" zbog nasilničkog ponašanja. Haos je, podsećanja radi, nastao rano u zoru, svađom rijaliti para, u koju su se upleli i ostali zadrugari, dok je Maja Marinković izvukla deblji kraj.

Naime, svađa je eskalirala kada je Đuričićeva nasrnula na Maju, te je žestoko oborila na pod, dok je Slavnić dohvatio šipku i krenuo da razbija po Beloj kući, što je sve učesnike prestravilo.

Sada je Ana Spasojević počela da iznosi nove detalje tog jutra i tako otkrila da je Crnogorka u jednom trenutku pala u nesvest.

U momentu kada su se pustile (u tuči), samo vidiš Anđelu kako pada. Ja kažem: "Ljudi, ona se onesvestila". Onaj iz obezbeđenja joj lupa šamare, ona ništa! Ne reaguje. Ja jednu vodu u facu, drugu vodu, ona ništa, tek na treću vodu ona krenula da kašlje... Kad je ustala, ja sam stala ispred nje, mašem joj ispred očiju, a ona me nije ni prepoznala - pričala je zadrugarka pred Majom o tuči koja se desila pre dva dana.

- Kao da je neki đavo ušao u nju - dodala je Marinkovićeva.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @samo.realno6

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading