STIGLA TORTA U ZADRUGU! Takmičarka dobila i PORUKU od porodice koja MENJA SVE! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

04.05.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rođendan slavi u miru i tišine, a posle reči njene porodice će staviti prst na čelo!

STIGLA TORTA U ZADRUGU! Takmičarka dobila i PORUKU od porodice koja MENJA SVE! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Palčicina torta

Zadrugarki Anastasiji Stanojević Palčici je danas rođendan, a kako je televizija Pink ukinula svoj redovni proglam do nedelje zbog dana žalosti, ona će samo obeležiti ovaj događaj u miru i tišini u "Dubiozi". 

- Draga Palčice, Veliki šef ti čestita rođendan, želimo ti mnogo zdravlja, sreće i ljubavi i naravno što više dana u "Zadruzi". Rođendan će biti obeležen u "Dubiozi", pa odmah možete krenuti tamo. Pozdrav, Veliki šef - glasilo je pismo koje je stiglo u Belu kuću.

Palčica i zadrugari koji su dobri sa njom su krenuli do "Dubioze", gde ih je sačekala bogata trpeza, u kojoj su odmah počeli da uživaju. Palčici je stigla i torta koja je imala figuricu sa njenim likom, ali i čestitke od porodice.

- Najiskrneije ti želimo da se danas osećaš kao devojka čije je srce prepuno lubavi i radosti. Svim srcem želimo da ti se želje ostvare. Svim srcem ti želimo sve najbolje, voli te tvoja prodica - glasila je čestitka koju je dobila od najmilijih.

Iako je Palčica već neko vreme u vezi sa Markom Petruševićem Petrućijem, njega njena porodica nije pozdravila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading