KLELA MI SE U BRATA DA NIJE SPAVALA SA NJIM: Zvezdan se ŠOKIRAO kad je saznao za Anđelu i Mensura, RAKSRINKAO posrnulu bivšu! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

27.04.2023

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela je sinoć saterana u ćošak, a Zvezdan je otkrio sve što mu je pričala!

KLELA MI SE U BRATA DA NIJE SPAVALA SA NJIM: Zvezdan se ŠOKIRAO kad je saznao za Anđelu i Mensura, RAKSRINKAO posrnulu bivšu! (VIDEO)

Foto: ATA Images/Antonio Ahel

Mensur, Anđela, Zvezdan

Tokom emisije "Pitanja gledalaca", koja se odigrala sinoć, više puta se pričalo o odnosu Anđele Đuričić i Mensura Ajdarpašića. Zorica Marković je otkrila da zna da je Anđela spavala sa Ajdarpašićem, zbog čega je Đuričićeva podivljala. Ona je počela da ucenjuje produkciju da neće učestvovati u emisijama, sve dok se ne dokaže da su Zoričini navodi neistina. Progovorio je i Zvezdan Slavnić.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić i Lepi Mića

- Anđela, da li se i dalje držiš stava da je Zvezdan bio tvoj život i tvoja ljubav, a Maji samo rijaliti? - pitao je Darko Tanasijević, a Slavnić se ubacio:

- I Mensur je bio samo drug, a meni se klela u porodicu i brata da joj nije bio je*ač. Šta ja menjam time kad je mene neko gledao u oči i lagao me - rekao je Zvezdan, a u Anđelinu odbranu je stao Lepi Mića:

- Ja sam samo rekao da mislim da nije imala sa Mensurom ništa - rekao je Mića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Branko

27.04.2023 08:57

Pričao je Mensur na jednom na TV da je istina. Hteo da je ženi. Ali da je srećan što ju je otkačio

vlada

27.04.2023 10:04

Lako je zaklinjati se u tuđe živote.