ODBAČENU LJUBAVNICU STIGLA PORODIČNA KLETVA Drugarica popadija i roditelji vode Anđelu u MANASTIR da se leči, postaje ISKUŠENICA?!

Autor:

Zadruga

24.04.2023

16:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đuričićeva ne zna gde bije, a kako se spekuliše, njeni pokušavaju da joj pomognu na svaki način!

ODBAČENU LJUBAVNICU STIGLA PORODIČNA KLETVA Drugarica popadija i roditelji vode Anđelu u MANASTIR da se leči, postaje ISKUŠENICA?!

Foto: youtube.com/Zadruga Official, Privatna arhiva

Anđela Đuričić je u poslednjih 10 dana doživela dva nervna sloma. Prvi kad joj za Vaskrs nije stigla čestitka ni od porodice, a ni od najbolje drugarice popadije, a drugi kad je Zvezdan Slavnić raskinuo sa njom i odmah započeo vezu bez obaveza sa Majom Marinković.

Republika

Foto: e-stock/printscreen

Anđela Đuričić i roditelji

Kako Skandal! saznaje, drugarica popadija je odlučila da Anđelu nakon "Zadruge" odvede u manastir, kako bi se pokajala, pa tek onda došla u rodnu kuću kod porodice. Kako se navodi, i Anđelina drugarica i njeni roditelji sada navodno sumnjaju da je na Đuričiće neko bacio kletvu pre dve ili tri decenije, koja se tek sad manifestuje preko Anđele.

- Nikome nije jasno kako je od onakve devojke došlo do ovoga. Ona je bila za primer i svojim roditelima i svojoj zemlji, a sada je se svi stide. Ova njena drugarice je ubeđena da tu ima nečeg nečastivog i zbog toga je rešila da Anđelu odvede u manastir da proba da je bar na neki način malo preobrazi. Njena drugarica je pri jednom manastiru u Crnoj Gori i da bi izbegla sve posledice koje joj spremaju na povratku u domovinu, Anđela će u potpunoj tajnosti prvo otići u manastir da okajava svoje grehe, a tek onda će se u potpunoj tajnosti vratiti u svoju kuću - priča izvor za gorepomenuti časopis i dodaje:

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić

- Iako se mnogo pričalo i polemisalo, roditelji se ipak nisu odrekli nje, ona je njihovo dete, jeste da ih je mnogo obrukala, ali sada je i njima jasno da je u pitanju nešto drugo, jer je Anđela bukvalno zaposednuta. Oni tvrde da je u pitanju neka porodična osveta jer je Anđelinu porodicu pre dve ili tri decenije upravo neko hteo da prokune zbog nečega za šta oni nemaju veze i verovatno se sada sve slama na Anđeli. Zbog toga je i njena drugarica ubeđena da je u pitanju nešto nečastivo - dodaje izvor.

Kako se dalje navodi, nakon izlečenja u manastiru, roditelji planiraju da odvedu Anđelu u vikendicu.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić

- Đuričićima je svega preko glave. Posebno im je teško pao trenutak kada su mediji počeli da dolaze u Herceg Novi i raspituju se o njima kod komšija, kao i kada su im fotografije porodične kuće završile u medijima. Tada su se i sami zabrinuli za svoju bezbednost. Iako su i dalje ogorčeni na ćerku, oni više ne mogu ni ana trenutak da je gledaju u rijalitiju. Zato su se njih dvoje dogovorili da Veliša hitno ode za Beograd i po svaku cenu dovede ćerku nazad u Crnu Goru. On je navdno u nedelju kasno uveče svojim džipom krenuo za Šimanovce, a kako se poverio jednom prijatelju, sav novac koji će dobiti od prodaje kuće, koju su već ogalsili, iskoristiće kako bi produkciji platio kaznu od 50.000 evra, koja Anđeli sledei ukoliko samovoljno napusti Zadrugu. Spreman je da plati i duplo, samo da je višše ne gledaju tamo - priča komšija Đuričića i dodaje:

- Čim je bude strpao u auto, on će je odvesti u jedan manastir i tamo će je ostaviti. Tamo će je zadržati nekoluiko mesici kako bi je sklonili od svih. Oni smatraju da je to jedno delotvorno za nju kako bi se pokajala zbog javne bruke, koju je napravila u "Zadruzi" i kako bi se očistila od velikog greha i zla koji je napravila Ani Ćurčić zajedno sa Zvezdanom. Kako sam čuo,u pitanju je jedan manji manastir koji nije toliko poznat, a ona će s blagoslovom monahinja koje tamo žive, raditi sve poslove u njemu kao da je iskušenica - završava izvor Skandala!

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading