ANA ZARATILA I SA NOVOM ZVEZDANOVOM LJUBAVNICOM: Napala Maju, pa dobila povratnu kakvoj se nije nadala, usledila žestoka svađa!

Autor:

Zadruga

21.04.2023

23:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maja Marinković odmah shvatila da je Ana izazvala svađu zbog Zvezdana!

ANA ZARATILA I SA NOVOM ZVEZDANOVOM LJUBAVNICOM: Napala Maju, pa dobila povratnu kakvoj se nije nadala, usledila žestoka svađa!

Foto: ST/N. Mutić, Instagram.com

Iako su do večeras tvrdile da su u dobrim odnosima, došlo je do svađe između Maje Marinković i Ane Ćurčić, a svima je jasno da je Zvezdan Slavnić razlog njihove rasprave.

Naime, Ana je zamerila Maji što nije stala u njenu zaštitu protiv Petrućija, a Marinkovićeva joj se odmah suprotstavila:

 

- Mislim da ovo nije pravi razlog, Ana je i danas imala jedan komentar, kako se napolju ne bi družila sa mnom i kako ja nisam njeno društvo, sve je ovo zbog Zvezdana sad, ja nisam ni mala, ni glupa - govorila je Maja.

- Evo, neka bude da sam ja ljubomorna. Da, ne bi nikada mogla da budeš moje društvo, a da li bih popila kafu sa tobom, to je druga stvar - rekla je Ana.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading