BULIĆ SE PROVODIO SA KSENIJOM PAJČIN: Zvezdan ni ne sluti da je Aci ispunila želju i posvetila mu ovu pesmu!

Autor:

Zadruga

01.04.2023

19:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aca Bulić za Republiku otkriva sve o noći koju je proveo sa Ksenijom Pajčin!

BULIĆ SE PROVODIO SA KSENIJOM PAJČIN: Zvezdan ni ne sluti da je Aci ispunila želju i posvetila mu ovu pesmu!

Foto: Foto Nemanja Pančić, Miloš Rafailović, E stock

Ksenija Pajčin i Zvezdan Slavnić

Za Acu Bulića kažu da je živa legenda, a u žižu interesovanja došao je nedavno, kada je njegova prva i velika ljubav Ana Ćurčić ušla u rijaliti ,,Zadruga 6". O tome koliko su se njih dvoje voleli, govore njihove svedočanstva i reči koje su izgovarali u prethodnom periodu. 

Međutim, malo ko zna kakav je odnos bio između pokojne pevačice Ksenije Pajčin i Bulića, a Republika otkriva za njihov susret, koji se desio pre 17 godina, u jednom beogradskom klubu. 

Foto: Red tv printscreen

Aca Bulić

 

Naime, Bulić je za Republiku otkrio da se sve desilo u klubu ,,F6", koji je u to vreme bio i te kako popularan, a Ksenija je bila specijalni gost. Kada ga je ugledala, Ksenija mu je otpevala pesmu specijalno za njega. 

Kako saznajemo, u pitanju je pesma od Cece Ražnatović ,,Dragane moj", a evo šta na sve to kaže Bulić:

- Sećam se tog susreta. Družili smo se, tada smo se družili Ksenija, Karamela i ja, žao mi je što se to desilo zaista - rekao je Bulić u emisiji ,,Bajke iz podzemlja". 

Foto: ST/D. Kadić, TV Pink

Zvezdan Slavnić i Ksenija Pajčin

 

Međutim, kako je njegov ljuti rival Zvezdan Slavnić u Zadruzi dobio pet minuta pažnje, kada je pričao o emotivnoj vezi sa Pajčinovom, Bulić nije hteo dalje da komentariše, ali je potvrdio naša saznanja.

- Sada možda nije ni primereno da pričam o Kseniji, zbog svega što se i priča u Zadruzi o njoj, ali da, to se desilo te večeri. Ali razumete me, ne bih da sada iznosim neke priče, jer ta tema je bila aktuelna u Zadruzi - rekao je Aca za Republiku, aludirajući na Slavnića, koji se hvalio poznavanjem Pajčinove.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Opanak

02.04.2023 09:10

Emisija "bajke iz podzemlja" ... sta reci a ne zaplakati, danas je ocito sve na izvolte, kurve na tv, kriminalci na tv, ispade da nema drugih dogadjanja mimo podzemlj? Covek moze da bude religiozan ili ne, ali bre da vidi bajku medju otpadom moze samo neko iz tog miljea. Boze spasi narod od gluposti.

Melanija

02.04.2023 13:04

Ksenija nije pevala Cecine pesme, pre će biti da mu je Maja Nikolić pevala pesmu koju mu je posvetila i otkrila mu pravo ime.