ZVEZDAN GEPEKOVAN, PA MALTRETIRAN U ZVEZDARSKOJ ŠUMI! Otkrivamo mračnu tajnu zadrugara: OPASNI KRIMOSI MU DIŠU ZA VRATOM!

Autor: A.I

Zadruga

31.03.2023

11:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivšeg robijaša i kontroverznog učesnika Zadruge, Zvezdana Slavnića krimosi su gepekovali i odveli u zvezdarsku šumu zbog Aleksandre Nikolić.

ZVEZDAN GEPEKOVAN, PA MALTRETIRAN U ZVEZDARSKOJ ŠUMI! Otkrivamo mračnu tajnu zadrugara: OPASNI KRIMOSI MU DIŠU ZA VRATOM!

Foto: Ilustracija: Republika, Shutterstock, ST/D.Kadić, Ata Images

Kako saznajemo od izvora bliskog Aleksandri Nikolić, Zvezdan Slavnić je zbog starlete i učesnice rijalitija "Zadruga 6" presreten na ulicama Beograda i odveden u zvezdarsku šumu jer ju je maltretirao.

- Slavnić je Aleksandru maltretirao i šamarao je u jednom noćnom klubu zato što je odbila da bude s njim - rekla je prijateljica Aleksandre Nikolić.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Aleksandra Nikolić

Inače, poznato je da je Aleksandra bliska sa krimosima kao i sa navijačima i da je oni štite na svakom koraku, a kada su čuli da ju je Zvezdan šamarao, poludeli su jer oni ne dozvoljavaju da se žene maltetiraju. 

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić

S obzirom na to da im se Slavnić nije javljao na telefon, oni su ga tražili po celom gradu.  Kada su ga presreli strpali ga u autumobil i odveli u šumu gde su mu objasnili da više ne sme da je maltretira i da joj prilazi.

BONUS VIDEO: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading