MILJANA JE UZ OVAJ REŽIM ISHRANE SKINULA 27 KILOGRAMA: Pogledajte šta je sve Kulićka jela za JEDAN OBROK! "Moje telo je bilo kanta" (VIDEO)

Autor:

Zadruga

30.03.2023

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontroverzna rijaliti učesnica Miljana Kulić posle operacije smanjenja želuca smršala je 27 kilograma za tri meseca.

MILJANA JE UZ OVAJ REŽIM ISHRANE SKINULA 27 KILOGRAMA: Pogledajte šta je sve Kulićka jela za JEDAN OBROK! "Moje telo je bilo kanta"  (VIDEO)

Foto: youtube.com/AmiG Show

Mnogi su primetili da Miljana sada izgleda mnogo bolje nego ranije, a posebnu pažnju je privukla u uskom kombinezonu na žurki u "Zadruzi".

Ona je tom prilikom igrala i uvijala kukovima, a dobila je i ovacije svojih cimera koji su pomno pratili njen performans.

 

Miljana Kulić je pre ulaska u rijaliti istakla da je drastično smršala i da planira da se zdravo hrani u rijalitiju "Zadruga", jer želi da izgleda savršeno.

- Ranije sam doručkovala po pet sendviča i palačinku s kremom, za ručak sam jela pastu i dva parčeta torte, a za večeru celu picu! Sada mi je dovoljno 150 grama mesa da me zasiti - rekla je ona tada za Informer.

Republika

Foto: PrintscreenInstagram/Miljana Kulić

Miljana Kulić kada je imala 105 kilograma

Miljana je pre operacije imala 105 kilograma, a sada ima 78.

Republika

Foto: PrintscreenTwitter/Zadruga Official

Miljana Kulić u kombinezonu Zadruga 6

 

Dešavalo mi se da doručkujem po pet sendviča, pa onda naručim palačinku s kremom. Čim bih završila doručak, počela bih da razmišljam šta ću za ručak, pa sam terala Bebicu da me vodi u restoran. Tamo bih pojela pastu i odmah posle toga dva parčeta torte. Za večeru sam bila u stanju da pojedem celu picu sama, a u međuvremenu i nešto da grickam. Čak sam se i krila od mojih dok jedem. Ponašala sam se prema svom telu kao da je kanta, sve nezdravo sam ubacivala u sebe, ali s tim je gotovo! Sada jedem pomalo i zdravo - rekla je rijaliti zvezda koja je tada otkrila je svoj jelovnik.

- Posle smanjenja želuca jela sam samo kuvanu hranu, razne čorbice i kompote. Sada jedem meso, ali po 150 grama, ne više. To mi je dovoljno. Pojedem parče piletine ili ribu i to me drži ceo dan. Svesna sam da ću celog života morati da pazim na ishranu, ali ne smeta mi. Moram da se pridržavam svih saveta lekara jer ću u suprotnom sebi napraviti ozbiljan problem.

Republika

Foto: PrintscreenTwitter/Zadruga Official

Miljana Kulić Zadruga 6

 

Ovo je jela Miljana Kulić nakon operacije:

Doručak: Jogurt i ovsene pahuljice

Ručak: Pileće belo meso i zelje

Večera: Grilovano povrće

Trik savet: Ne preterujte s količinom hrane da se posle ne biste kajali.

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Željko

30.03.2023 22:14

Ja mislim da nije oslabila ni 10 kilograma. Darko Lazić oslabio 80 kilograma. Prepolovio se čovek.