KULIĆKA SE GUŠI U SUZAMA: Iz grudi izvadila OVAJ PREDMET koji je unela spolja! Ana u NEVERICI gledala EMOTIVNI SLOM! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

03.03.2023

13:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić je po povratku u rijaliti "Zadrugu", osim tuge, u popularni TV format unela jedan predmet od sentimentalnog značaja!

KULIĆKA SE GUŠI U SUZAMA: Iz grudi izvadila OVAJ PREDMET koji je unela spolja! Ana u NEVERICI gledala EMOTIVNI SLOM! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Popularna zadrugarka Miljana Kulić vratila se na luksuzno imanje u Šimanovcima, koje je privremeno napustila kako bi bila uz oca Sinišu Kulića, koji se bori sa zdravstvenim problemima.

Kulićeva je iskoristila priliku da se vidi sa svojim diskvalifikovanim emotivnim partnerom Nenadom Macanovićem Bebicom.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić plače nad Bebicinom slikom

Koliko joj verenik nedostaje, pokazatelj je svojevrsna emotivna drama koju je Miljana preživela u spavaćoj sobi "Zadruge". Kulićeva je prolila gorke suze, a zatim iz grudi izvukla fotografiju svog voljenog.

Utehu u trenutku patnje popularnoj zadrugarki pružila je Ana Ćurčić.

Pogledajte:

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Vojvotkinja Tolstoj

03.03.2023 13:37

Foliranje. I dozvoljava joj se da izlazi da saznaje novosti. I posle sve oko sebe maltretira. Kao da smo mi ludi, pa je vraćaju; šta je ovim Mitrovićima, preteruju. Sve manje im se veruje. Bolestan otac, bolesni svi - U GLAVU DA! NEKA LEŽE ONDA U BOLNICI, ILI U LAZI, a ne svi da mi gubimo vreme na njih, i pratimo to, a da bi oni zaradili na bolestima, seksu i ludilu. Ima bolesnijih I SIROMAŠNIH - PA ĆUTE !! Dosta više ispiranja mozga ! Mariji, Miljani, Bebici i Siniši da se da motika da okopavaju povrće, da nešto rade, kad već imaju jezičinu od Beograda do Niša. SVE BRE LAŽU - TO DA GLEDA NACIJA, SRAMOTA BRE, DOSTA VIŠE !!! A kad vidim frizera, da "ulepšava" budale - neka završe bar kurs, pa sami neka se "ulepšavaju", rugobe. I ona Aleks lenština, histerična bolesnica, kao Miljana !