ZVEZDAN STAKLOM HTEO DA PRESEČE VRAT: Scena iz horor filma, vrisak u Zadruzi!

Autor:

Zadruga

28.03.2023

01:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Slavnić napravio nikad monstruozniju scenu u Zadruzi!

ZVEZDAN STAKLOM HTEO DA PRESEČE VRAT: Scena iz horor filma, vrisak u Zadruzi!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić tokom svađe sa Anom Ćurčić tokom reklama, potpuno je sišao sa uma, pa je u naletu besa podigao sto i bacio pored nje.

Čaše i staklene posude koje su se našle na stolu, popadale su po njegovoj glavi, ali to ga nije sprečilo, pa je on dohvatio staklo i popeo se na sto.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić hteo da prereže vrat

 

Zadrugari su počeli da viču od straha, a nekolicina, uključujući i Anđelu Đuričić poleteli su ka njemu. On im je pretio da ukoliko budu napravili još jedan korak, da će se iskasapiti pred svima, a potom je uletelo obezbeđenje.

 

Slavnić je krenuo da staklo prereže grkljan, ali ga je obezbeđenje na vreme sprečilo. Jezive scene uplašile su zadrugare, pa se u Beloj kući samo čuo vrisak.

Miljan Vračević pokušavao je da dozove Slavnića svesti, a za to vreme obezbeđenje mu je oduzelo staklo koje je imao u ruci, tako da na kraju nije uspeo da završi to što je naumio.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
Vesna

28.03.2023 02:49

Slabic, cim d ga priteraju u cosak on preti. Prosli put nozem,ali nije se povredio, sad se kolje, ali nigde krvi. Sramno, bednik!

Trifko

28.03.2023 07:23

Obrazovna emisija. Kazao Željko.

Đani

28.03.2023 08:16

Hahaha…Ajte molim vas ne pišite ovako. On je jedan obični folirant koji pravi teatar za naivne od prolaska kroz staklo, skoka na nogama u jezero i ovog navodnog rezanja vrata. On je jedan mamlaz mutavi i prefigani ološ koji zna da ga čeka robija

Vesna

28.03.2023 19:15

Ma ne plasite se, nece Zvezdanko sebi seci vrat, igra se samo i ceka da stigne obezbeđenje da ga kao, spreci. Mnogo voli sebe, steta mu je da takav " primerak" secka. On je samo smesan i dosadan a inace je petlic ali kredlika, patuljasti i umisljeni mafijas. Nula jedna, robijas, lopov, hrabar kad treba udariti na zene i tako...Samo ga pustite i ne brinite, nece mu faliti dlaka sa glave a kamoli glava. Nemaon muda za tako nesto, cicika mala 🤣 u prljavim gaćama 😂