AFERA "VLAŽNI PRSTI" U ZADRUZI: Bilal zavukao ruku Aniti pred punom sobom, pa je zadovoljio, ona nije mogla da se smiri! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

26.03.2023

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anita Stanojlović završila sa Bilalom Brajlovićem u krevetu!

AFERA "VLAŽNI PRSTI" U ZADRUZI: Bilal zavukao ruku Aniti pred punom sobom, pa je zadovoljio, ona nije mogla da se smiri! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nakon što je završila šetkanje po kući Anita Stanojlović, završila je u krevetu ni manje, ni više nego kod Bilala Brajlovića, koji je ovu situaciju jedva dočekao. 

 

Legla je krja njega i krenuli su da razgovaraju i smeškaju se jedno drugom, a u jednom momentu Brajlović ju je slatko štipnuo za obraz. Ono što su svi primetili jeste da su im ruke bila sve vreme ispod jorgana, pa mnogi veruju da se tu odigrala i partija ,,prstića". 

 

 

Podsetimo, pre samo nekoliko nedelja Bilal je imao vrelu akciju sa Milicom Veselinović, koju je žestokom akcijom u hotelu ,,overio", nakon čega su ubrzo i raskinuli. Mnogi su mišljenja da je sledeća koja će završiti na Bilalovom spisku bivših upravo Anita. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading