U PENZIJI ZBOG PARTIZANA: Natho se odlučio za NESVAKIDAŠNJI potez!

Autor:

Sport

26.03.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Maestralni vezista presekao - do kraja karijere bez reprezentacije.

U PENZIJI ZBOG PARTIZANA: Natho se odlučio za NESVAKIDAŠNJI potez!

Foto: Starsport

Starsport

Kapiten nacionalne selekcije Izraela i igrač PartizanaBibras Natho, oprostiće se od reprezentativnog dresa, koji je nosio skoro 14 godina, u utakmici koju će Izrael igrati u Švajcarskoj u utorak, 28. marta 2023. godine.

 

 

- Osećam se zaista čudno. Volim svoje saigrače, trenera i dobro se osećam, ali je važno znati kada stati i sačuvati telo. Želim da sada svu svoju energiju usmerim na svoj tim - Partizan. Želim da na ovaj način svoju igračku karijeru učinim dužom, da igram još dve - tri godine i da se mom timu ceo dam na raspolaganje - rekao je Bibras, a zatim dodao:

- Srećan sam što je na kraju sve ovako ispalo. Velika zahvalnost momcima iz moje nacionalne selekcije, jer je to bila velika noć za mene.

Natho je za reprezentaciju Izraela odigrao 88 utakmica, od kojih je u 83 bio starter.

- Pre dva dana su za mene organizovali sastanak za koji su pripremili i video zbog koga sam zamalo i zaplakao - završava emotivno 35. godišnji vezista.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading