MILJANA POKUŠALA DA UBIJE ZOLU! Scene Kulićkinog zverstva teraju strah u kosti, zarila mu ŠTIKLU U GLAVU! Jezivi krici u Šimanovcima! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

24.03.2023

00:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Miljana Kulić ponovo je udarila Lazara Čolića Zolu u glavu, u nameri da mu zada fatalan udarac.

MILJANA POKUŠALA DA UBIJE ZOLU! Scene Kulićkinog zverstva teraju strah u kosti, zarila mu ŠTIKLU U GLAVU! Jezivi krici u Šimanovcima! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Miljana Kulić, otkako je uhvatila u vreloj akciji Lazara Čolića Zolu i Anitu Stanojlović, uništila mu je stvari, bacila u jezero, ali i u više navrata nasrnula na njegaObezbeđenje je dalo sve od sebe da umiri poznatu Nišlijku, ali bezuspešno, jer je sve vreme divljala i urlala po imanju.

U jednom momentu, Miljana je izgubila kompas, iz kese izvadila cipele sa štiklom i ponovo nasrnula na Zolu.

Brutalno je zamahnula štiklom kako bi ga udarila u glavu, a da se Čolić nije iščupao za dlaku, mogao je ozbiljno da bude povređen i to sa tragičnim ishodom.

 

 

Podsećanja radi, Miljana je već jednom učinila isto, kada je za dlaku omašila arkadu i oko, a Lazarova glava bila u lokvi krvi. Tim povodom je bila i diskvalifikovana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Aca

24.03.2023 09:15

Miljani nije mesto u rialitiji već u nekoj ustanovi za mentalno poremećene, ni Maja. M je za slično lečenje. Svake godine njih dve rade iste stvari, rusvaj, fizički napad itd. Užas.