HELGA OTVORILA GRLO! Anđela pred Anom počastila Zvezdana ORALOM, a onda ga divljački ZAJAHALA! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

07.03.2023

12:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić ponovo pokazala Zvezdanu svoje umeće.

HELGA OTVORILA GRLO! Anđela pred Anom počastila Zvezdana ORALOM, a onda ga divljački ZAJAHALA! (VIDEO)

Foto: Printscreen Twitter/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić više se ni ne trude da obuzdaju svoje strasti i seksualne nagoe. Čak se ne libe ni da pred punom sobom zadrugara imaju odnose, a najbizarnije od svega je što akcijaju dva kreveta od Ane Ćurčić.

Foto: Printscreen Twitter/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić u vreloj akciji

Oni su jutros ponovo imali vrelu akciju, a Anđela je svog dečka počastila oralom, koji joj je postao zaštitni znak. Jorgan se pomerao žestoko, te je jasno da se ljubavnica baš potrudila.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Samo_realno (@samo_realno6)

 

Potom ga je opkoračila i divljački jahala, dok je on uživao u njenom umeću. Anđela je nakon akcije samo sišla sa njega i nastavila da spava, a svi su primetili da se ponovo nije okupala.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Irma

07.03.2023 17:50

U ljubavi sve je dozvoljeno. Iznesite malo pikanterije iz života bivše a ima ih koliko želite...Ko je ona da napada,vredja Andjelu, sve što ima neka raspravi sa bivšim. Dama ne možeš postati ako nisi niti prestati ako jesi, a ti si daleko od toga.Vaša priča više ne postoji, ne voli te Zvezdan....kraj....Gde ti je moral i dostojanstvo....

Kikimora

07.03.2023 19:42

@Irma - Da li si ti glupa kravo 'Irma' normalna? Objasni prvo zasto to gledas, meni je dovoljan naslov i tvoj komentar. Da li je u redu da se ovo radi i o njemu pise? Mozda su tako izgledale bahanalije u Starom Rimu, ali su tek bili na pocetku Novog doba. Pa cak ni psi ni ikakve zivotinje to javno ne rade. Zar je taj pokvarenjak Mitrovic jaci od Crkve, Vlade, dostojanstva, i morala Srbije i njene buducnosti? Zar je sve njih kupio? Sramota

Sanja

08.03.2023 17:54

Jadna je Andjelina porodica koja gkeda sta radi.Obruka oca.Casti nema nit sramote sto joj i otac i brat gledaju ove sramote .