JEDVA PREŽIVEH U URGENTNOM! Oglasio se Bebica nakon priča da je pokušao da se ubije! Uputio je Miljani EMOTIVNE REČI! (FOTO)

Autor:

Zadruga

02.03.2023

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nenad Macanović Bebica je nedavno diskvalifikovan iz Zadruge, a nakon priča je pokušao sebi da oduzme život zadrugar se oglasio na Instagramu!

JEDVA PREŽIVEH U URGENTNOM! Oglasio se Bebica nakon priča da je pokušao da se ubije! Uputio je Miljani EMOTIVNE REČI! (FOTO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Nenad Macanović Bebica nije mogao da podnese ljubavni odnos između Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole, pa je pobegao iz rijalitija, a nakon toga je stigla vest u "Belu kuću" da je dikvalifikovan iz takmičenja.

Po izlasku iz rijalitija, Bebica je prema pisanju Stara, navodno pokušao da se ubije tako što je popio šaku tableta za smirenje. Sve to je učinio da bi se ponovo pomirio sa Miljanom.

Bebica se sada oglasio na Instagramu objavivši fotografiju sa Miljanom.

Republika

Foto: PrintscreenInstagram

Nenad Macanović Bebica i Miljana Kulić

 

- Jedva preživeh u Urgentnom. Volim te taćko moj -napisao je u opisu uz emotikone smejanja.

Podsetimo, Bebica i Miljana Kulić su pre dva dana viđeni u jednoj prodavnici odeće. Njih dvoje su se šetkali tržnim centrom, a u jednom radnji su se duže zadržali. Miljana je razgledala stvari na popustu, a Bebica je sve vreme bio kraj nje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading