ZVEZDAN POZAJMIO 700.000 DINARA OD RADNICE U KLADIONICI: Oteo joj novac, a onda je FIZIČKI MALTRETIRAO i ŠAMARAO!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Izvesna Jelena je posle problema s njim dobila otkaz od vlasnika kladionice

ZVEZDAN POZAJMIO 700.000 DINARA OD RADNICE U KLADIONICI: Oteo joj novac, a onda je FIZIČKI MALTRETIRAO i ŠAMARAO!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić prokockao je 700.000 dinara koje mu je dala jedna radnica u kladionici, a nakon toga je pretukao jer je ona rekla Ani Ćurčić da joj Zvezdan duguje novac! Naime, sin Moke Slavnića se redovno kockao u jednoj prestoničkoj kladionici. Gubio je velike svote novca, a sve su to pretežno bile pare njegove žene, aktuelne zadrugarke. Jednog dana devojka koja je radila u toj kladionici pozajmila mu je 700.000 dinara, i to iz kladionice, jer joj je obećao da vraća do kraja dana.


- Zvezdan je visio po kladionicama u kraju, bolje reći, nije izlazio iz istih. Nije da je bio samo u jednoj, nego u svakoj mogućoj. Ta devojka Jelena je zazirala od njega, plašila ga se. Kao da je osećala da će da joj naudi. Jednog dana joj je tražio pare, rekao je da ima siguran dobitak. Kada mu je dala 700.000 dinara od pazara, on je taj novac prokockao, a Jeleni je rekao da ide do kuće i da mora od Ane da uzme pare i da joj donese. Pošto ga nije bilo, nije se vraćao, ta devojka ga je zvala, ali je on bio nedostupan. Uplašila se da će dobiti otkaz, pa je pozvala Anu, koju umalo nije strefila srčka kada je čula šta je uradio - počinje naš dobro obavešten izvor, a onda u nastavku otkriva šta se dalje dešavalo kada se Ćurčićka umešala u sve:

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

 

- Ana je poludela, odmah je napala Zvezdana, a on je nasrnuo na nju, da bi potom došao u kladionicu sav besan, odvukao Jelenu do WC i išamarao je. Ana, koja je znala sta će uraditi, potrčala je za njim iz kuće i upala u WC kladionice, razdvojila ga od devojke i smirila situaciju. Ujutru je našla novac i odnela Jeleni da ne bi imala probleme na poslu. Ni to je nije spaslo jer je dobila otkaz kada je vlasnik saznao da je davala novac iz kase.
Ovi priču preksinoć je u razgovoru s voditeljem Markom Đedovićem potvrdila i Ana Ćurčić, koja je otvorila dušu o bolnoj temi, gde je ispričala još skandaloznih detalja iz veze sa Slavnićem.


- On je jedan ozbiljan kockar, to sebi i danas ne priznaje. Priča da se nije pozajmljivao, a jeste. Nekim ljudima nije vraćao novac. Neke devojke u kladionicama je doveo do toga da dobiju otkaz. Pozdravila bih devojku koja se zove Jelena, koja je imala problem s njim, a koja mi je dala podršku. Kocka je veliki problem i veliki porok, ima kockara koji ne maltretiraju žene zbog toga, ali je on sklon tome. Od njega sam doživela neke stvari koje ću tek ispričati. Sebe javno mogu da nazovem žrtvom nasilja - rekla je Ana kroz suze, potvrdivši priču našeg izvora.


Zvezdan me je tukao, pa terao na seks!

Ana je ispričala da ju je Zvezdan Slavnić prvo tukao, a onda primoravao da vode ljubav. Bivša snajka Moke Slavnića otvorila je dušu kod voditelja Marka Đedovića, kome je odala šokantne momente nasilja s bivšim:
- To je ozbiljna tortura. A dosta situacija se završavalo nasiljem, čupanjem za kosu, udarcima. Bilo je dosta toga, ali pamtiću dve scene. Scena kad sam dobila batine, pa sam posle toga morala... Udari te, pa te mazi, pa te tri puta udari, pa te neguje. Onda dođeš na kraju u situaciju kad te udari, bije, izmaltretira, ti moraš da mu kažeš izvini. Bilo je nasilje, pa mi je rekao: "Budem li te sad video da si plakala, da si Boško Buha..." Rekao je da je najbolje što mogu posle toga da spavam s njim, ako ne, tek će mi pokazati. I ja sam to uradila.

Foto: youtube.com/Zadruga Official

 

 

Polivao me šerpama ledene vode!

Ćurčićka je otkrila i kada je doživela najveće maltretiranje od Zvezdana Slavnića. Ona je u daljem razgovoru s Đedovićem ispričala kako ju je bivši maltretirao.


- Pitaju me šta sam s njim tražila. To se nije dešavalo svakodnevno. Prvo, nasilje je bilo kad je igrao taj neki tiket, hokej je bio u pitanju. Trebalo je da sačeka neke veće pare, htela sam da spavam, on je počeo psihički da memaltretira da moram to da gledam s njim. Otišla sam da spavam, polio me je šerpom ledene vode, morala sam do osam ujutru da gledam tu utakmicu. Hvala bogu, pa je taj tim pobedio, u suprotnom, bila bi  katastrofa - ispričala je Ana.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Melanija

27.02.2023 23:48

To se desilo pre 10 godina. Od 7 radnika samo dvoje nije dobilo otkaz i krivično gonjeno. Činjenica je da su se zajedno kockali on tikete a ona rulet i aparate. Ne verujem da je Ana branila devojku već naprotiv a nisam sigurna da je devojka podržava.