OSTAVIO MISICU, A SADA SPREMAN DA SE ŽENI?! Odluka Stefana Karića ŠOKIRALA pratioce! (FOTO)

Autor:

Zadruga

22.02.2023

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bivši zadrugar Stefan Karić pre nekoliko meseci raskinuo je višegodišnju vezu sa Jovanom Ljubisavljeć Misicom na čuđenje mnogih, a sada je najnovijom objavom svima jasno stavio do znanja da je spreman da stane na ludi kamen.

OSTAVIO MISICU, A SADA SPREMAN DA SE ŽENI?! Odluka Stefana Karića ŠOKIRALA pratioce! (FOTO)

Foto: Instagram.com printscreen

Stefan Karić se oglasio na društvenoj mreži Instagram i kratkom porukom otkrio da se plaši da neće naići devojka sa kojom će stati na ludi kamen, jer kako kaže sve su se udale u prvom krugu.

- Sve se udadoše, tačno sam ovaj prvi krug propustio. Nema veze, vidimo se u sledećem krugu - napisao je Stefan na svom profilu.

Republika

Foto: PrintscreenInstagram/Stefan Karic

Šok objava Stefana Karića

Podsetimo, Stefan je nakon raskida u više navrata govorio o razlozima rastanka sa micisom Jovanom Ljubisavljević uprkos činjenici da su im svi prognozirali brak.

Republika

Foto: Nikola MUtic

Stefan Karić i Jovana Ljubisavljević

- Našu vezu je uništilo ćutanje. Smatram da treba da se govori o problemima i da ih ne treba gurati pod tepih. Kada čovek skuplja u sebi sve zarad mira u odnosu, dolazi do tačke pucanja, a posle toga nema nazad. Možda će vreme dozvoliti da nekada pružimo ruku jedno drugom i da se poštujemo bar na neki način - rekao je svojevremeno Stefan.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading