ZVEZDAN JE UBIO NJIHOVU BEBU? Ana je bila TRUDNA kada je on učinio MONSTRUOZNU stvar, na mestu je PROKRVARILA!

Autor:

Zadruga

06.02.2023

09:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkriveni stravični detalji iz odnosa Ane i Zvezdana.

ZVEZDAN JE UBIO NJIHOVU BEBU? Ana je bila TRUDNA kada je on učinio MONSTRUOZNU stvar, na mestu je PROKRVARILA!

Foto: YouTube/Instagram/Printscreen

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić glavna su tema javnosti već mesecima, a što su duže deo rijaliti programa, sve njihove tajne i prljav veš isplivavaju na svetlost dana.

Naime, kako prenosi Skandal, Slavnić i Ana preživeli su gubitak deteta i to Zvezdanovom krivicom.

- Ana je od svega najviše želela da rodi Zvezdanovo dete, i ta želja joj se umalo ispunila - priča izvor za pomenute medije i dodaje:

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić se svađaju

- To mi je ispričala njena komšinica, tako da ako je ona mene lagala, lažem i ja vas. U svakom slučaju, rekla mi je da se desila trudnoća i da je Ana jedva čekala da saopšti Zvezdanu da će imati bebu koju su oboje toliko želeli, međutim, on je baš tog dana došao kući nervozan i besan zbog nekih svojih problema.

- Valjda je ugovarao neke poslove sa ortacima, pa su ga ispalili, a bio je bez para i onda mu je ona naišla kao kec na jedanaest da se istrese na nekome i onda se, navodno, desila katastrofa - priča izvor i nastavlja:

Foto: Printscreen/YouTube/Zadruga Official

Ana Ćurčić izgubila Zvezdanovo dete

- Ana mu je potrčala u zagrljaj i kako je izustila da kaže da je trudna, on je samo odmahnuo rukom i viknuto: ''Ma beži, i ti me nerviraš! Ne želim ni dete, neći ništa'' Ona se prvo rasplakala, pa ga je time još više iziritirala i umesto da se smiri i skloni, on je, navodno, odgurnuo i Ana je pala. Dočekala se, navodno, na stranu, ali je i taj udarac bio dovoljan da izgubi bebu. Odmah je prokrvarila i lekari su na pregledu ustanovili da je beba otišla. Ne možete da shvatite kako joj je bilo, tada joj se svet srušio. Ja ne znam ni kako mu je to oprostila ni zašto je posle svega ostala sa njim, ali očito ga voli ili ima neke svoje razloge. Nadam se da će sada biti dosledna u odluci i da mu se neće vratiti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Љиљана

06.02.2023 19:19

И онда каже Мока а звекан да он није убица. Ана испричај све, не криј више ништа. И не враћај му се више никада. Ниси ти дом за незбринуте!!!

Odgovori 8 10
Koja

07.02.2023 07:33

Gade ni se oboje