LJUBAVNICA ĆE MU RODITI TRI SRPČIĆA: Anđela priznala sve o tajnim šiframa sa Zvezdanom, ovako su komunicirali pre nego što je prevario Anu! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

30.01.2023

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Đuričić priznala da je Zvezdan Slavnić varao Anu Ćurčić sa njom i pre nego što je obelodanio!

LJUBAVNICA ĆE MU RODITI TRI SRPČIĆA: Anđela priznala sve o tajnim šiframa sa Zvezdanom, ovako su komunicirali pre nego što je prevario Anu! (VIDEO)

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić prošle noći razgovarala je sa Markom Đedovićem, a tom prilikom otkrila je sve o odnosu sa Zvezdanom Slavnićem. Naime, Slavnićeva ljubavnica otkrila je da je razgovarala sa Zvezdanom, te da su se dogovorili da mu rodi troje dece.

Međutim, ono što je Anđela priznala sada, jeste da je i pre nego što je ostavio Anu Ćurčić, Zvezdan sa ljubavnicom imao tajne poruke. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Anđela Đuričić Zadruga 6

 

- Šta ćeš raditi u slučaju da si trudna? - upitao je Marko.

- U slučaju da sam trudna oboje smo govorili da to želimo, to nije neka tajna. Rekli smo da želimo to, otvoreno smo radili na tome, ništa nije bilo slučajno. U slučaju da stvarno jesam trudna, on ovo da čuje zadavio bi me, ja njega ne obavezujem i to dete bih zadržala. Ja njega kad vidim sa svim vrlinama i mana želim dete tog čoveka, pa makar bila sama. Znam da on želi dete sa mnom, samo bi mu bilo žao da trudnoća raste u ovom prostoru - odgovorila je Anđela.

Kako sutra zamišljaš vaš idealan život? - upitao je Marko Đedović

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić Zadruga 6

 

- Mnogo puta smo zamišljali zajedno, svaki dan skoro. Mi otkako smo se muvali imali smo šifre, on mi pokaže broj tri i to je da ćemo imati troje dece. Imali smo šifru bungiš i to je šifra da idemo na more, bungalovi, mesec dana odmor. Tad smo izoloka pričali o nekim parovima kako žive, a mislili smo na nas. Naša želja je da imao troje dece, tri psa, da živimo u Beogradu, on hoće kuću, a ja stan. On bi opet u "Zadrugu", ja ću svakako za to vreme biti trudna. Niti on mene gleda kao prolaznu avantru, niti ja njega. Znam da on isto želi, svesno smo to radili i zato i on sam kaže da hoće da vidi jer ga zanima, a ja želim da bude polako, pa da vidimo - pričala je Anđela, a potom priznala i da pre nego što je ostavio Anu, Zvezdan i ona su imali tajne znakove o njihovoj aferi.

- Imali smo tajne šifre, to su bili prsti, kad ja njemu ili on meni pokaže.

Detaljnije u nastavku:

 

 

BONUS VIDEO:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading