HRVAT NA UDARU U ENGLESKOJ: "Predvidljiv je, treba da uradi više!"

Autor:

Sport

30.01.2023

12:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Očigledno je da se Mislav Oršić nije najbolje snašao u ekipi Sautemptona.

HRVAT NA UDARU U ENGLESKOJ: "Predvidljiv je, treba da uradi više!"

Foto: Tanjug/AP

Mislav Oršić

Kao bomba je odjeknuo transfer Mislava Oršića, koji je po završetku Svetskog prvenstva u Kataru prešao iz Dinama iz Zagreba u ekipu Sautemptona za nešto manje od šest miliona evra.

Oršić je u tim sa juga Engleske stigao kao spasilac, pošto je Sautempton u zoni ispadanja i predstoji mu teška borba za opstanak u elitnom rangu fudbala u Engleskoj. Ipak, za sada se nije najbolje snašao, što govore i komentari posle pobede "svetaca" protiv Blekpula u FA kupu Engleske.

- On poseduje ceo set veština, ali trebao bi da uradi više. Iako treba imati na umu da njegova karijera na Ostrvu traje tek dve nedelje. Došao je iz Zagreba, gde se igra drugačiji fudbal, gde je sve drugačije, ali svejedno, od njega ćemo u naredno vreme očekivati više - rekao je Nejtan Džons, trener Sautemptona.

Na njegove tvrdnje se nadovezao i autor "Atletika" Džejkob Tansvel, koji je Oršićevu igru opisao kao suviše predvidljivu.

Oršić je u pobedi protiv Blekpula od 2:1 na terenu proveo 63. minuta, a šansu da ućutka kritičare imaće već sutra, kada će Soton gostovati Njukaslu u drugom meču polufinala EFL kupa. Tim Edija Haua je prvi meč rešio u svoju korist sa 1:0, pa je jasno da će Oršić i ekipa imati težak zadatak na severu zemlje u pokušaju da izbore finale.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading