ARKAN TI JE POKLONIO PIŠTOLJ! Moka Slavnić ZAPLAKAO uživo u programu, RASUO se na komade zbog UBISTVA koje je Zvezdan učinio!

Autor:

Zadruga

28.01.2023

13:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zoran Slavnić progovorio je o ubistvu za koje je njegov sin Zvezdan odgovarao.

ARKAN TI JE POKLONIO PIŠTOLJ! Moka Slavnić ZAPLAKAO uživo u programu, RASUO se na komade zbog UBISTVA koje je Zvezdan učinio!

Foto: AP Archive/printscreen/RTV Pink

Moka Slavnić, bio je gost u emisiji ''Novo vikend jutro'' kod Jovane Jeremić gde je i zaplakao kada je pričao o ubistvu za koje je njegov sin Zvezdan Slavnić odgovarao.

- Kad se desio taj nesrećan slučaj, Zvezdan nije ubica, ubica ima nameru da ubije, njemu se to desilo. Odah sam nazvao majku i rekao: "Više bih voleo da su mi saopštili da je Zvezdana neko ubio nego što moram ovo da vam saopštim", a ona me naduvala: "Tebi je Arkan poklonio pištolj za rođendan". Ja sam rekao: "Gospođo, znam da vam je teško, ja vam želim najlepše u životu - rekao je Moka i dodao:

Republika

Foto: Starsport

Moka Slavnić o Zvezdanu

- Klasičan primer nehata, ali mi ćemo da pokažemo da smo pravedni. Nema veze što je Mokin sin, a od ostalih političara deca gora od njega, a nisu ni ušli u zatvor. Mi ćemo da pokažemo da smo pravedni, pa devet i po godina - rekao je on.

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Hercegov grad

28.01.2023 14:04

Nebrukaj ranije misljenje o sebi ,olupino!Branis svog sina koji je od rane mlafosti kriminalac,barem cuti!

Vesna

28.01.2023 14:25

Posle svega sto smo videli,kako Zvekan reaguje u obicnim situacijama,sumnjam da je bio nehat.