ZVEZDANOVA ANA PRE ZADRUGE ZAVRŠILA U POLICIJI: Morala da podnese prijavu, otkrivamo šta piše u beleški! (FOTO)

Autor:

Zadruga

27.01.2023

23:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drugarica Ane Ćurčić otkriva da je ona morala da ide u policiju pre ulaska u Zadrugu!

ZVEZDANOVA ANA PRE ZADRUGE ZAVRŠILA U POLICIJI: Morala da podnese prijavu, otkrivamo šta piše u beleški! (FOTO)

Foto: Instagram/YouTube/Printscreen

Zvezdan Slavnić

Ana Ćurčić, nevenčana supruga Zvezdana Slavnića večeras je ušla u rijaliti ,,Zadrugu 6" kako bi se suočila sa ljubavnicom Anđelom Đuričić, a za portal Republika oglasila se njena drugarica, koja nam je otkrila sve o njenom ulasku. 

Naime, Ana je prethodnih nedelja proživljavala pakao, a sada je njena drugarica otkrila i kakve je poruke dobijala:

Foto: youtube.com/RTV Pink Official

Ana Ćurčić Magazin in

 

- Ani su pretili smrću zbog Zvezdana, nije nam bilo jasno zašto joj prete, što je nju prevario Zvezdan sa onom malom iz Crne Gore? Da li je to realno, evo ja vas da pitam? Nije! Ana je proživela zbog Zvezdana devet krugova pakla, to je stvarno nešto najteže što sam ja ikada videla - započinje Marina za Republiku i dodaje:

- Ona je bila prinuđena da ide u policiju kako bi prijavila sve pretnje, jer nije htela da prepusti situaciju, opet, bolje je kada to ostane negde zabeleženo. Znam da će sada da krenu priče kako je ona sve isplanirala, ljudi, šta treba da uradi? Da se zavuče pod kamen? Ja sam joj prva rekla da ide da se suoči sa bagrom, šta treba da dozvoli? Da ovaj ispada frajer, ispao ološ prema ženi koja ga je držala kao malo vode na dlanu. Da ju je bar prevario, što se kaže, sa nekom koja je dostojna, nego sa onom frizerkom iz Crne Gore, stvarno smešno. Nje treba da se odreknu roditelji koliko ih je blamirala. 

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Ana Ćurčić Zadruga 6

 

- Samo da je neko podseti šta je pričala kada je prvi put ulazila, koliko je uzdizala sebe, pa gde su sad ti roditelji da stanu iza nje? Sramota stvarno, porodična sramota!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Bane

28.01.2023 08:42

Djekna nije pobegla iz Zadruge, a kad će ne zna se.

Td

28.01.2023 14:31

Šta znači biti “dostojna”, ovoj gospođi!?!