SVE UNAPRED ISPLANIRALI! Slavnićev odnos sa Nikolićkom i Đuričićkom je FARSA: Zvezdanova bivša ulazi u Zadrugu i uzima 60.000 evra!

Autor:

Zadruga

24.01.2023

20:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mokin sin i njegova partnerka Ana su zbog njegovih dugova došli na ideju da naprave rijaliti-priču i tako dođu do pobede.

SVE UNAPRED ISPLANIRALI! Slavnićev odnos sa Nikolićkom i Đuričićkom je FARSA: Zvezdanova bivša ulazi u Zadrugu i uzima 60.000 evra!

Foto: YouTube/Instagram/Printscreen

Nevenčana supruga zadrugara Zvezdana Slavnića, Ana, uskoro će se useliti na imanje u Šimanovcima, a kako Republika saznaje, ona je sa sinom čuvenog Moke Slavnića skovala plan kako da jedno od njih dvoje dođe do pobede i osvoji nagradu od 50.000 evra.

Ako je suditi prema statistikama s društvenih mreža, Ana već sad ima veliku podršku javnosti zbog toga što je prevarena žena, ali malo ko zna da je cela priča koja se plasira oko neverstva deo njihovog plana pre svega jer je Slavniću potreban novac zbog dugova koje ima u spoljnom svetu.

Foto: ST/Dragan Kadić, ATAImages, Instagram

Zvezdan Slavnić, Ana i Anđela Đuričić

- Zvezdan već neko vreme ima dugove, ne bi inače odlučio da uđe u rijaliti jer je on od likova koji vole da čuvaju privatnost. Posebno jer on ima burnu prošlost, nije hteo da se o tome priča u rijalitiju, ali kad je došlo do toga da ne može da vrati novac koji je pozajmio, rijaliti je ispao kao idealno rešenje. Zvezdan i Ana su se dogovorili da on zavrti priču s nekom od zadrugarki, pa je Aleksandra Nikolić u tom trenutku bila idealna za ulogu piona - priča nam sagovornik i dalje otkriva da je Anđela Đuričić takođe deo plana:

- Zvezdan je tačno znao koje zadrugarke treba da zavede, a kako je šarmantan, to mu nije bio težak zadatak. Već je priča to što je on ušao kao zauzet, znali su svi da će Ana posle prevare da uđe kao žrtva i da će narod da glasa za nju. Tako su znali da sigurno mogu nju ili njega da odvedu do pobede i do 50.000 evra - kaže izvor za Republiku.

Republika

Foto: E-stock: Caslav Vukojicic, Printscreen

Zvezdan Slavnić i Aleksandra Nikolić Zadruga 6

Stupili smo u kontakt sa Anom, a ona je za naš portal objasnila da još uvek ne sme ništa da komentariše, pa je delimično potvrdila da se njen ulazak na imanje sprema.

- Intervju koji sam dala za Pink se spontano desio i imala sam veliku tremu. Ne smem ništa da vam otkrivam, ali čitajte između redova. Postoji razlog što se sada ne oglašavam i svi ćete uskoro da saznate zašto je to tako. Zvezdan i ja imamo jedan dogovor. Možda nekad izađemo s tom pričom u javnost. Ja sam dobro, a što se prevare tiče, nemam ništa protiv - objasnila nam je Ana kada smo je pitali kako podnosi to što je Zvezdan vara s dve zadrugarke.

Republika

Foto: printscreen/twitter/Zadruga Official

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić

Kako smo saznali, Anin ulazak u rijaliti se uveliko sprema, pa će ona i Zvezdan, po svemu sudeći, tek postati glavna tema u Beloj kući.

Ana: Ne boli me što me je Zvezdan prevario

Ana je za medije nedavno plasirala priču da nije problem u tome što ju je Zvezdan prevario, već u tome što je navodno mislila da ga dovoljno poznaje.

- Nije mene zabolela prevara, mene su zabolele neke druge stvari. On je izgubio sve, a ništa nije pokazao. Rekla sam da neću brisati suze jer sam ponosna na njih, biće sve bolje, potrebno je vreme i nisam jedina žena koja ovo proživljava. Dobila sam veliku podršku od brojnih žena i zahvaljujem im se, bilo mi je uz njih lakše. Treba da plačem, ovo nije slabost, ovo je hrabrost. Nisam ni očekivala da će se ovo dogoditi. Ovo je bilo potpuno iznenađenje. Čvrsto stojim iza toga da je ovo dar od Boga. Ovo ja nisam zaslužila nikada - otvorila je dušu Ana nedavno pred kamerama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Iva

24.01.2023 22:01

Olos 🤮

Marko

25.01.2023 09:33

Samo jedna je Kija. Svaka druga je loša kopija.