TO JE FARSA ZARAD NARODA! VIDI SE DA GLUMI: Saška Karan BEZ DLAKE NA JEZIKU o Ivanu Marinkoviću!

Autor:

Zadruga

15.01.2023

17:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brutalno iskrena

TO  JE FARSA ZARAD NARODA! VIDI SE DA GLUMI: Saška Karan BEZ DLAKE NA JEZIKU o Ivanu Marinkoviću!

Foto: Paparazzo Lov // DNK

Ivan Marinković bio je glavna tema u emisiji na Red Tv-u ''Redaljka'' a o njegovom odnosu sa sinom Željkom kojeg ima sa Miljanom Kulić izneli su mišljenje Saška Karan, Vesna Rivas, Milivoje Mili Čolić, Sofija Gačić i Jovan Popović. 

- Mislim da smo sve ispisali za to dete otkako je rođeno. Duži vremenski period je sada sa svojim sinom, on svog sina nije viđao niti je odlazio u Niš. Tamo su osuđeni jedni na druge i normalno je da će da se potegne i to pitanje i ta porodična situacija. Mislim da postoje neke iskrene prema svom detetu, oni šetaju zajedno, nazvao ga je i tata. Jelena je govorila da nema ništa protiv toga što ima dete sa Miljanom, pozdravlja ga. Sve deluje da ide onako kako bi trebalo da bude - rekao je Mili.

Mislim da je samo to igranka i farsa zarad gledalaca i naroda. Ja lično mislim da je tu mrka kapa. Sve je to gluma, svi smo bili tamo. Odmah se vidi ko glumi i zarad čega - rekla je Saška Karan.

Republika

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Saška Karan priča o Ivanu Marinkoviću

 

- On non stop nišani nekoga - kazao je Jovan.

- Ja kad sam ulazila u rijaliti bila kao spremna, ali moraš da se pripremiš za to. Oni stalno ponavljaju da su oni takvi, Maja Marinković se ubi to govoreći - rekla je Vesna.

Republika

Foto: printscreen/RTV Pink

Ivan Marinković

 

- On je manipulativan čovek. Neću da polazim iz stava osude nego razumevanja, ali roditelj takog malog deteta nema šta da traži u rijalitiju. Ne bih rekla da nema nikakve emocije, postoji verovatno procenat šanse da postoji deo emocije. Mozgovi alkoholičara su oštećenji, kod njih emocije ne mogu da budu eksplicitno pokazane, kao kod ljudi koji to nisu - govorila je Sofija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading