DRAGOJEVIĆ IZMISLIO DA JE U VEZI DA BI SE ŠVALERISAO PREKO APLIKACIJA: Dejan se pustio u promet, naplaćuje odnose preko Tindera!

Autor:

Zadruga

04.01.2023

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dragojevića je brat opomenuo da treba da pazi šta radi, ali on nastavlja sa šemama!

DRAGOJEVIĆ IZMISLIO DA JE U VEZI DA BI SE ŠVALERISAO PREKO APLIKACIJA: Dejan se pustio u promet, naplaćuje odnose preko Tindera!

Foto: Youtube/printscreen

Pobednik "Zadruge 5" Dejan Dragojević već neko vreme priča da je u srećnoj vezi, a kako Republika saznaje, to mu je samo paravan da bi mogao da se švaleriše preko interneta! Naime, Dragojević je nedavno otvorio profil na popularnoj mreži za upoznavanje Tinder, pa tako ugovara sastanke s devojkama koje su raspoložene za druženje i intimne odnose, a da sve izgleda legitimno!

- Na pomenutoj aplikaciji svako može da stavi svoje podatke ili da se predstavlja iza lažnog profila. Dejan je to skoro otvorio, prvo se premišljao da li da se odluči na ovaj korak pošto je forsirao priču da je zauzet, ali mu je ovo dobar izvor zarade. Nije tu stvar samo o sek*u i kr*s-šemama, on se viđa s devojkama koje su mu fanovi još otkad je bio u rijalitiju, pa ugovaraju sastanke, idu na večere i, jednostavno, provedu samo sat-dva zajedno - otkriva nam upućen izvor i dalje objašnjava da Dragojević ima višestruke dobiti od ovoga, te i da može da uživa na svakom koraku:

Foto: Printskreen

Dejan Dragojević tokom razgovora s devojkama kaže da naplaćuje vreme koje provedu sa njim, a da u to spada sve za šta se dogovore

- Dejan se viđao s obožavateljkama po hotelima i dok je boravio u Crnoj Gori. Tamo se odmarao s bratom Davidom, danju su se bavili fitnesom, a uveče je ugovarao sastanke. Kad bi mu se obratila neka devojka, a pritom je insistirala da se vide, pričao bi da on to naplaćuje. Skoro sve pristaju, on je dosad preko te aplikacije zaradio nekoliko hiljada evra.

Inače, Dragojević se čak i ne krije kada se sastaje s devojkama, pa pre odlaska u hotele idu na poznate lokacije.

- Dejan se s fanovima sastaje po kafićima i restoranima, pa i kad je s nekom devojkom, druge prilaze da se slikaju s njim. Njemu je brat David pričao da ne bi trebalo da se švaleriše preko aplikacije jer će neko da zloupotrebi njegova dopisivanja, ali on nije slušao. Stalno priča da ga rijaliti ne zanima i to šta ljudi pričaju i da mu je samo bitno da uživa, kad već nije imao sreće u vezama. Rekao je da će tako najlakše da nađe devojku pored koje će da mu bude lepo jer je siguran da je mnogo onih koje bi ga cenile i volele onakvog kakav jeste, za razliku od Dalile i Aleksandre, koje su ga varale - kaže nam sagovornik.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Dejanu Dragojeviću je brat David Dragojević rekao da obrati pažnju na to sa kim se dopisuje

Pokušali smo da stupimo u kontakt s Dejanom da bismo ga pitali za još detalja, ali se on nije javljao na broj poznat redakciji sve do zaključenja broja.

Dejan: Sad uživam i nikome ne polažem račune

Pobednik "Zadruge" skoro je prokomentarisao da uživa u navodnoj vezi s misterioznom devojkom, pa je u istom dahu objasnio da se neće smiriti dok ne nađe onu pravu, s kojom može u brak.

- Iskren potpuno da budem, zaista sam u jednom trenutku prestao da verujem u ljubav, ali onda mi je nova devojka povratila veru. Ona je nešto novo i neopisivo, lepo mi je s njom iako sam toliki gard podigao što se tiče ljubavi. Uspela je samo u dva dana da obori sve moje predrasude i moju zamisao koju sam imao da mi ljubav ne treba. Ne kajem se ni za šta, ali da mogu da vratim vreme, neke stvari bi sigurno mnogo drugačije uradio prema nekim ljudima koji su bili uz mene, a ja to nisam u tom trenutku video. Nisam se uobrazio, i dalje sam isti lik kome nije bitno gde je, šta nosi i ko će mu prići. Rekao sam sebi da samo hoću da uživam, da me ozbiljne veze ne zanimaju i da sam sada u trenutku. Ne polažem nikome račune i tako će ostati sve dok se s nekom devojkom ne skrasim, ne osnujem porodicu i decu - rekao je nedavno Dragojević za medije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading