DEJAN UKRAO ALEKSANDRI 30.000 EVRA! Dragojević NEMILICE troši novac NEVERNE devojke!

Autor:

Zadruga

07.12.2022

22:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čim je okusio slobodu, prepustio se hedonizmu na njen račun!

DEJAN UKRAO ALEKSANDRI 30.000 EVRA! Dragojević NEMILICE troši novac NEVERNE devojke!

Foto: youtube.com/Zadruga Official

Pobednik "Zadruge 5" Dejan Dragojević ojadio je svoju sada već bivšu devojku Aleksandru Nikolić za oko 30.000 evra.

Naime, pre Nikolićkinog ulaska u šestu sezonu popularnog rijalitija, njih dvoje su živeli kod Dragojevića u Veterniku, gde su Aleks ostale lične stvari, a kako saznajemo, ostavila mu je i sav svoj novac na čuvanje, što je on tokom njenog boravka u Beloj kući očito zloupotrebio.

- Otkako je Aleksandra ušla u "Zadrugu 6" Dejan raspolaže njenim novcem i troši ga nemilice. Prvo se baškario po Beogradu, čim je okusio slobodu, a onda je zapalio na egzotičnu destinaciju na kojoj se prepustio čistom hedonizmu. Odlučio je da sive jesenje dane zameni jednim kvalitetnim odmorom na tropskim plažama sunčanog Zanzibara. Sa sobom je poveo i brata Davida, s kojim je na ostrvu uživao za sve pare i to ne sam, već u društvu ni manje ni više nego naših devojaka, koje su ih tagovale, pa su svi mogli da zaključe kako su tamo i muvali ribe - otkriva upućeni izvor za Republiku dodaje:

Foto: printscreen/RTVPink

Dejan Dragojević se ne javlja na telefon Aleksandrinoj majci Slovenki Nikolić

 

- Pored Aleksandrinog novca, koji troši, kod Dejana, osim njenih ličnih stvari, ostala su i dva skupocena sata roleks.

Ove navode je donekle potvrdila i Aleksandrina majka Slovenka Nikolić, nakon što je Dejan javno raskinuo s njenom ćerkom.

- Dejan mi je rekao da je puna soba Aleksandrinih stvari, da ne zna gde će sa svim tim. Aleksandrin advokat je otišao u Veternik po te stvari. Uzela je telefon, dve četkice za šminku, jedan puder, torbu... Izgleda su i njene pare bile kod njega, a ranije mi je on lagao da nisu. Bukvalno je tvrdio da nije kod njega. Nismo se čuli u vezi s ovim. Uopšte me nije zvao, poslednji put smo se čuli pre mesec, mesec i po. Zvala sam ga nekoliko puta, prekida mi vezu, izbacuje me... Sve je tu zakukuljeno, zamumuljeno. Ozbiljne igre se igraju oko mog deteta da to nije normalno. Ima tu mnogo toga neispravnog, što neću još pričati, dok ne vidim da li su neke stvari istina, neke informacije koje sam ja dobila - progovorila je Slovenka za Pink.rs, pa oplela po Dragojeviću:

Foto: Youtube.com printscreen

Dejan Dragojević vreme provodi najviše sa bratom Davidom Dragojevićem

- Sve je ostavila tebi, sve ti preduzimaš, da ćeš ti rešiti sve što njoj bude bilo potrebno, ne znam o čemu pričaš ti to sada?!

Inače, zbog cele situacije sa Filipom Carom Dragojević je priznao da ima psihičke krize. Međutim, potvrdio je i naše pisanje da planira da se pojavi u "Zadruzi 6" i suoči s bivšom devojkom i dečkom koji mu je u prošloj sezoni rasturio brak, a u ovoj vezu.

Bilal zbog Maje u invalidskim kolicima

Bilal Brajlović sapleo se i pao dok je trčao s grupom zadrugara ka prodavnici da bi snabdeo namirnicama sebe i Maju Marinković, koja bi mu histerisala ukoliko ne bi doneo sve što joj je potrebno. Cimeri su ga preskakali jer nisu želeli da izgube svoj red za kupovinu, a on je povredio nogu mnogo više nego što se to u prvi mah činilo. Zbog toga je kasnije hospitalizovan, a nakon lekarske intervencije vratio se u Belu kuću s nogom u gipsu i u invalidskim kolicima.

Foto: Printskrin/RTV PINK

Bilal Brajlović i Maja Marinković su u mirnoj fazi otkako se povredio

Aleks i Car se više ne kriju

Aleksandra i Car bili su prilično prisni i na žurki, na kojoj su se sve vreme grlili i nežno šaputali. Kada je rešila da napusti zabavu Nikolićka je to saopštila Filipu, koji je želeo da zna šta dalje planira.

- Gde ćeš posle tuširanja - pitao je on, a Aleks mu je odgovorila da ide u njihovu zajedničku prostoriju:

Foto: Printskrin/RTV PINK

Aleksandra Nikolić i Filip Car više ne kriju strast

- U izolaciju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (4)

Loading
mina

07.12.2022 22:08

u ovo verujem dejan je jako pokvaren i namayan tip koji gleda svoje dupe i dakicu i nikog vise

Odgovori 6 10
Ljubica

07.12.2022 22:43

Lažete. Aleks je rekla da joj je nešto sitno para ostalo, 5 hiljada i da je to ostavila da Dejan za slavu i njen rodjendan kupi šta je ona već rezervisala. Rekla je da je sve ostale psre dala majci i pokrila neke dugove

Odgovori 10 6
Bumbar

08.12.2022 06:53

Pa šta, jer je Slovenka besna što ona nije potrošila silne novce? Ako je toliko mnogo imala što je ulazila u zadrugu? Dejane ne ulazi u zadrugu, živi svoj život i uživaj!

Verona

08.12.2022 08:54

Oba brata mufljuza. Na ruci Rolexi , u glavi complexi, a pare kako su došle tako i otišle .