OTKRIVAMO KO JE DEVOJKA NA KOJU JE DEJAN DRAGOJEVIĆ OTKINUO: Svi je znate sa malih ekrana, ona mu je pomutila um! (VIDEO)

Autor:

Zadruga

24.12.2022

20:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivamo ko je nova devojka za kojom je Dejan Dragojević lud!

OTKRIVAMO KO JE DEVOJKA NA KOJU JE DEJAN DRAGOJEVIĆ OTKINUO: Svi je znate sa malih ekrana, ona mu je pomutila um! (VIDEO)

Foto: Youtube.com printscreen

Nakon što se pojavila informacija da Dejan Dragojević ima novu devojku, te su fanovi ubeđeni da je to u pitanju Dalila Dragojević, na društvenoj mreži TikTok pojavio se viralni video, na kom pobednik Zadruge 5 se okreće za misterioznom atraktivnom curom. 

 

 

- Opa Boro! Boga mi, tako da... Stvarno, vitka noga, svaka joj čast - govorio je Dejan zbunjeno, dok je gledao u atraktivnu devojku. 

Našim tragom, uspeli smo da otkrijemo ko je devojka koja ju Dejan odmerio od glave do pete. U pitanju je voditeljka RED televizije, Tamara Galiano. Ovu atraktivnu voditeljku gledaoci su upoznali u emisiji ,,Ne gledam ti ja to". 

 

 

Inače, Tamara je imala žestok sukob sa Takijem Marinkovićem u emisiji, nakon čega je otac Maje Marinković hteo da je tuži. No, kako smo saznali, Taki je odlučio da ipak povuče tužbu protiv Tamare, jer nije želeo da ostane u lošim odnosima za kraj godine. 

BONUS VIDEO:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
ISTINA

24.12.2022 22:18

UYAS NAJBLAYE RECENO

Verona

24.12.2022 23:23

Prirodno lud.