BILALOV DRUG BESAN! Brutalno udario po Maji i Takiju: Ili je RETARDIRAN ili se samo pravi!

Autor:

Zadruga

09.11.2022

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drug Bilala Brajlovića urnisao Maju.

BILALOV DRUG BESAN! Brutalno udario po Maji i Takiju: Ili je RETARDIRAN ili se samo pravi!

Foto: zadruga printscreen

Maja Marinković i Bilal Brajlović imali su žestok okršaj i fizički obračun, a sada se oglasio Bilalov prijatelj Đenis.

- Da su napolju, ne bi bili zajedno, to bi bila samo kombinacija na jednu noć. Sa takvom psihopatom niko ne vi izašao na kraj. Ne znam da li je Taki, ne znam da li je retardiran ili se samo pravi. Konstantno pljuje Bilala, a opravdava Majine postupke. Ako misli da je sve to u redu, njemu je potrebna terapija. On ima obraza da kaže da je Bilal kriv. Imao sam obzira prema njegovim godinama, ali više ne želim da tolerišem. Ovo što njegova ćerka radi nije normalno - rekao je Đenis za Pink,pa dodao:

Republika

Foto: zadruga printscreen

Maja Marinković i Bilal Brajlović tuča

- On je prvi put u rijalitiju. Za nekog ko ima toliko malo godina, on sve drži na svojim leđima. Negde će sve to morati da eksalira. Mislim da će se on izboriti sa njom na kraju. Jako sam iznerviran - rekao je Bilalov prijatelj, koji je za kraj dao svoj sud po pitanju njihovih emocija:

Republika

Foto: Youtube printscreen

Maja Marinković i Bilal Brajlović u krevetu

- Ne znam, moguće da se kod Bilala nešto i stvorilo. Ne verujem da se zaljubio, ali je nešto kliknulo. Čak su i budale shvatile da Maja svake nedelje napravi svađu, jer očekuje Carev dolazak. Ona je mislila da će zavrteti Bilala olako, ali se malo za*ebala. Voleo bih da na dan venčanja kaže: 'Ne želim da se oženim tobom. Evo ti Car, je*o te on.' To bih mu ja preporučio - zaključio je Đenis.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (1)

Loading
Iva

09.11.2022 22:24

Retardiran. Potvrdjena dijagnoza. Kcerka psihopata. Potvrdjeno. 😂😂